УКР РУС

Шахтар розгромив Карпати у Львові: огляд матчу

4 березня 2018 Читать на русском

Шахтар обіграв Карпати в матчі 22 туру УПЛ. Огляд матчу читайте на Футбол 24.

Донецький Шахтар розгромив львівські Карпати у Львові в 22 турі чемпіонату України. Голи забили бразильці Бернард, Алан Патрік та Ісмаїлі.

Карпати – Шахтар – 0:3 – відео голів та огляд матчу

Шахтар за підсумками 22 турів першого етапу набрав 51 очко, у Карпат залишилось 19 пунктів. Донецький клуб фінішував на першому місці в першому етапі УПЛ, відрив від Динамо складає 6 очок.

Турнірна таблиця УПЛ

Легка перемога Шахтаря. На перший погляд

"Гірники" в 2018 році розбили трьох суперників в чемпіонаті України з загальним рахунком 13:0 – Чорноморець (5:0), Зірку (5:0) та Карпати (3:0).

Карпати програли також з великим рахунком, але все ж таки Шахтар розібрався з львів’янами не так легко, як в попередніх зустрічах. Шахтар відкрив рахунок проти Зірки на 14-й хвилині, проти Чорноморця на 20-й хвилині, в обох випадках голи в активі Факундо Феррейри.

Карпатам же Шахтар забив лише після перерви. І це зробив не Феррейра, а Бернард, який вдало зіграв на добиванні. "Гірникам" важливо було відкрити рахунок, а далі вже справа техніки.

Нагадаємо, що через дискваліфікацію не грали одні з лідерів Шахтаря, Фред та Тайсон, відсутність яких також могла датись взнаки.

Феррейра не забив вперше в 2018 році

Але чим захист Карпат може пишатись, це те, що практично вдалось закрити найкращого голеадора УПЛ та Шахтаря – Факундо Феррейру. Факундо забив Ромі в ЛЧ, він же допомагав в розгромі Зірки та Чорноморця та починав ці розгроми.

Міг забити Факундо і Карпатам (врятував Підківка), але в цілому львів’яни зуміли зупинити гольову машину. Феррейра, що також забив Карпатам в першому колі, не забив вперше в 2018 році.

Гольовий ювілей Шахтаря проти Карпат

Донецький клуб здолав позначку в 100 голів в матчах з Карпатами в рамках чемпіонату України. Було 98 забитих голів, тепер – 101 гол.

Ювілейний 100-й гол Карпатам в УПЛ забив Алан Патрік.

Цікаві факти

– Шахтар здолав позначку в 100 голів в протистояннях з Карпатами в чемпіонаті України. Шахтар забив вже 101 гол.

– Безвиграшна серія Карпат проти Шахтаря в УПЛ складає 9 матчів.

– Феррейра забив 17 голів в УПЛ, всі Карпати разом – 13 голів. Але забити львів’янам Факундо не зумів на стадіоні Україна, пішовши з поля без голу вперше в 2018 році.

– Шахтар забив 13 голів в 3 останніх турах УПЛ (по 5 Зірці та Чорноморцю).

Україна. УПЛ, 22 тур

Карпати Шахтар – 0:3

Голи: Бернард (55), Алан Патрік (70), Ісмаїлі (83)

Карпати: Підківка – Мірошніченко, Сандохадзе, Федецький, Гуцуляк – Вербний – Карраскаль, Ді Франко (Чачуа, 63) – Мякушко (Ременюк, 68), Швед – Акулінін (Кортес, 72)

Запасні: О.Шевченко, Лебеденко, Кльоц, Ербес

Шахтар: Пятов – Бутко, Ордець, Матвієнко, Ісмаїлі – Степаненко, А. Патрік – Марлос, Коваленко (Дентінью, 55), Бернард (Зубков, 83) – Феррейра (Лещук, 85)

Запасні: М.Шевченко, Додо, Петряк, Танковський