УКР РУС

"Карпати" запевняють, що розрахувались з Мілошевічем, але гравець про це не знає

20 липня 2016 Читать на русском

Представник екс-захисника "Карпат" Івана Мілошевіча Дмитро Коробко повідомив, що "Карпати" погасили заборгованість перед футболістом.

"Сьогодні ми закрили це питання, – говорить юрист. – Спочатку йшли переговори про мирову угоду, але в результаті "Карпати" переслали на гривневий рахунок Мілошевича всі гроші.

Тепер трансферна заборона має бути знята з "Карпат". Тільки не знаю, коли це станеться і коли буде наступне засідання КДК. "Карпати" просто принесуть туди докази виплати і ми, звичайно, не будемо заперечувати. Вони віддали все повністю – й суму основного боргу і відсотки, встановлені у вигляді санкцій. Чи влаштував нас гривневий еквівалент? Влаштував. Вони фактично заплатили за сьогоднішнім курсом".

Відзначимо, що "зелено-білі" заборгували колишньому захиснику 142 тисячі доларів та не поспішали виплачувати Мілошевичу гроші, незважаючи на можливі санкції.

"Футбол 24" зв'язався із Мілошевічем, проте футболіст поки що не в курсі, що "Карпати" повернули йому кошти та не знає, чи це правда.

За інформацією "Футбол 24", "Карпати" хочуть скористатися цих документом, щоб надати його в КДК та зняти трансферну заборону, яка наразі є чинною.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що "Карпати" позбавлені 6 очок за борги перед Штілічем. Ще трьох очок "Карпати" могли бути позбавлені через борг перед Іваном Мілошевічем.

"Два місяці ночував у підвалі, поки літаки НАТО скидали бомби". Іван Мілошевіч – про "Карпати", вино Кополовця і Лукаса, який полюбляв "послати"

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях