УКР РУС

Карпати програли суд у Лозанні по справі Гудими, – ЗМІ

27 листопада 2017 Читать на русском

Спортивний арбітражний суд в Лозанні виніс рішення у справі Карпат проти екс-гравця львівського клубу Володимира Гудими.

Спортивний арбітражний суд в Лозанні (CAS) відмовив Карпатам у проханні визнати неправомірними дії Палати вирішення спорів ФФУ, інформує Sport Arena.

"Після Лозанни будемо наполягати на відкликанні атестату Карпат та накладанні санкцій на ФФУ за бездіяльність". Юрист Гудими – про те, як "Леви" черговий раз уникнули трансферного бану

Суд зобов'язав львівський клуб сплатити всі судові витрати. Тепер Карпати зобов'язані сплатити своєму екс-футболісту Володимиру Гудимі борг у розмірі більше 70 тисяч доларів США.

Фактично CAS визнав правомірними дії Палати вирішення спорів ФФУ, яка у квітні 2017 року відхилила прохання Карпат переглянути справу Гудими за нововиявленими обставинами.

Димінський: Наша ситуація з Гудимою – це відносини найманого працівника і роботодавця, позов до суду загальної юрисдикції виграють Карпати

"Рішення Лозаннського суду фактично розбиває позицію Карпат, які з весни перевели справу у площину цивільних судів і на основі рішення Франківського райсуду Львова вимагали від Палати вирішення спорів ФФУ переглянути раніше прийняте рішення стягнути з клубу зарплатний борг перед Володимиром Гудимою", – цитує представника Гудими Андрія Руденка Sport Arena.

Нагадаємо, що Карпати з 2014 року мають перед Володимиром Гудимою борг 70 тисяч доларів за рішенням Палати з вирішення спорів ФФУ. Раніше Лозаннський спортивний арбітражний суд постановив, що даний борг є чинним.