УКР РУС

"Карпати" не поступилися "Дніпру" завдяки автоголам Сватка

9 квітня 2017 Читать на русском

В 24 турі УПЛ "Карпати" та "Дніпро" зіграли внічию – 2:2. Дублем за гостей вистрілив Довбик. За господарів двічі "відзначився" Сваток, що забивав у власні ворота.

В матчі першого кола, у Львові, "леви" з Бланко Лещуком, Костевичем, Чумаком, Кравцем зіграли внічию – 1:1. Зважаючи на відсутність травмованих "дніпрян" Кравченка та Ротаня, капітанську пов’язку одягнув молодий Сваток, якому судилося зіграти одну з ключових ролей.

Вже на восьмій хвилині гості після помилки Дитятьєва могли відкрити рахунок, однак Когут замість пасу на вільного Довбика подарував м’яча супернику. На 25 хвилині Луньов влучив у стійку "Карпат", після чого "леви" забили. Чачуа виконав флангову подачу, а Сваток зрізав "шкіряного" у власні ворота. Наприкінці першого тайму Гладкий, пробиваючи головою, поцілив в поперечину.

Другий тайм теж виявився гольовим. Спочатку Добвик замкнув передачу Сватка. Через чотири хвилини капітан "Дніпра" в боротьбі з Худоб’яком провів другий автогол у власні ворота! На останній хвилині основного часу Боровик врятував господарів після вкрай небезпечного пострілу Кочергіна.

Команда Михайленка набирає 11 балів, "Карпати" мають 17.

В рамках 25 туру "Дніпро" гратиме проти "Сталі"; львів’яни вирушать до Полтави.

Чемпіонат України, 24 тур

"Карпати" – "Дніпро" – 2:2

Голи: Сваток, 27, аг, 68, аг – Довбик, 50, 64