УКР РУС

Караваєв зізнався, як Динамо контролює індивідуальну підготовку гравців

7 квітня 2020 Читать на русском

Півзахисник "біло-синіх" Олександр Караваєв розповів про режим тренувань в період карантину.

"Під час карантину тренуюся щодня: і вдома, і на нашій клубній базі. На базу їжджу, в основному, щоб виконувати бігову роботу, а вдома ввечері роблю статичні вправи на всі групи м'язів. Виконую спеціальні вправи, які нам дає тренерський штаб.

Вацко назвав умову, за якої Тимчик зможе потрапити до збірної України

Кожне тренування триває приблизно годину. Плюс до того, можу виконувати якісь додаткові вправи для підтримки хорошої фізичної форми. Основний акцент в таких незвичних умовах робиться, в основному, на фізичні кондиції, бігову роботу – це стосується тренувань на базі. А в домашніх умовах робота акцентується на зміцненні м'язів, щоб вони не втрачали тонус.

У нас є gps-датчики і пульсометри, вони фіксують нашу бігову роботу на базі. А виконання домашніх вправ не перевіряється, це вже професіоналізм кожного. Адже кожен футболіст робить їх, в першу чергу, для себе, для підтримки своєї форми, а не для когось. Тому я впевнений, що всі відповідально виконують завдання. Більше того, кожен гравець ще й виконує додаткову індивідуальну роботу за своєю програмою", – цитує Караваєва офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, у зв'язку з пандемією коронавірусу у столичному клубі продовжили карантин до 24 квітня.

"Динамо могло вигравати у Баварії 4:0 або 5:0". Олег Лужний – про драматичну нічию 3:3 у півфіналі ЛЧ 1998/99