УКР РУС

Караваєв: Ми вже вивчили сильні та слабкі сторони збірної Чехії

5 вересня 2018 Читать на русском

Півзахисник збірної України Олександр Караваєв розповів про свою позицію на полі у збірній Україні та поділився враженнями від майбутнього матчу Ліги націй проти Чехії.

"Ми зараз на тренуваннях повторюємо те, чого нас Андрій Шевченко вчив раніше. Думаю, що ми знаходимося на правильному шляху, щоб добре і вдало стартувати в Лізі націй.

Формат турніру? Дійсно, спочатку було багато нюансів, не все зрозуміло. Тому Андрій Шевченко навіть провів по цій темі окреме зібрання. Він все докладно пояснив, розповів, хто куди виходить. Тепер все зрозуміло і ми знаємо, в який бік треба рухатися. Ми всі розуміємо, які нас чекають матчі, тому додаткового настрою не потрібно, адже це офіційний турнір, в якому можна здобути путівку на чемпіонат Європи.

Збірна України прибула до Чехії на матч Ліги націй

Моя позиція на полі у клубі і збірній? У клубі я теж іноді граю в обороні. Крім того, мої функції півзахисника в Зорі на увазі також гру в обороні, щоб допомагати захисникам. Тому функції досить схожі. Нічого складного, вже три роки граю на цій позиції і знаю, що Андрій Миколайович хоче бачити мене в обороні, і я розумію його вимоги по цій позиції.

Чехія? Гра покаже, але ми дивимося і вивчаємо їх гру кожен день. Думаю, ми вже зрозуміли їх сильні і слабкі сторони, щоб потім в грі це допомогло нам досягти позитивного результату", – цитує Караваєва Команда1.

Відзначимо, що матч Чехія – Україна відбудеться в четвер, 6 вересня, в Угерське-Градіште. Початок зустрічі о 21:45. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Чехія – незручний суперник для України, який переживає зміну поколінь: знайомство із першим опонентом у Лізі націй