УКР РУС

Караваєв – про поразку від Нідерландів: Добре, що ми двічі забили, це додає настрою на наступні поєдинки

14 червня 2021 Читать на русском

Захисник збірної України Олександр Караваєв підбив підсумки матчу проти Нідерландів у рамках групового етапу Євро-2020.

"Звичайно, висококласні нідерландські футболісти індивідуально десь перегравали нас. Але ми старалися за рахунок командних дій перекривати їм зони. Ми були готові до такого футболу... У другому таймі ми пропустили два голи, потім зібралися. Ярмоленко забив чудовий гол, і Яремчук також. Видовищний поєдинок, шкода, що такий результат...

Нідерланди – Україна: Шапаренко пояснив, чого не вистачило команді Шевченка

Після першого голу у нас з’явилася надія, що можемо відзначитися ще та витягнути гру. За чотири хвилини забили знову. Рахунок став 2:2, ми розуміли, що можемо здобути очки. Не грали на відбій, а продовжували показувати свій футбол, не відходили від власної структури. Старалися так само грати, можливо, менш агресивно в атаці. Проте якби виникла можливість вибігти в атаку, то ми б це зробили.

Усе буде залежати від наступної гри та останньої. Вже потім будемо дивитися на очки, забиті та пропущені м'ячі. Добре, що ми двічі забили. Це додає настрою на наступні поєдинки. Видно було, що хлопці віддали всі сили, були виснажені і фізично, і морально. Пропущений гол наприкінці – неприємно", – цитує Олександра Караваєва офіційний сайт УАФ.

Нагадаємо, в драматичному матчі групового етапу Євро-2020 збірна України поступилася Нідерландам з рахунком 2:3. У наступних поєдинках підопічні Андрія Шевченка зустрінуться з національними командами Північної Македонії та Австрії. Зауважимо, що "синьо-жовті" програли останні 6 матчів Євро, а виграли лише один – у 2012-му проти Швеції.

"Миколенко залишається в Динамо": претензії до Шеви і три ключові винуватці поразки – реакція на драму в Амстердамі