УКР РУС

Капелло назвав головну перевагу Італії перед двобоєм з Англією у фіналі Євро-2020

10 липня 2021 Читать на русском

Колишній наставник збірної Італії, Реала, Ювентуса та низки інших клубів Фабіо Капелло поділився думками щодо майбутнього фіналу Євро-2020.

"Італія може перемогти? Це можливо. Англія – цікава команда, але вона ще не на топ-рівні. У них не так багато якісних гравців у півзахисті, але вони сильні фізично і агресивні. І у них тільки один центрфорвард європейського рівня – Харрі Кейн. Їм було важко під пресингом Данії, і це після того, як вони позиціонували себе як команда, яка майже не пропускає.

Італія – Англія: Фоден пропустив тренування перед фіналом Євро-2020

Чи здивувала збірна Італії? Мене вразило ставлення: єдність, готовність жертвувати собою. У команді немає егоїзму. Роберто виконав видатну роботу. Манчіні багато розуміє про футболістів, чого не скажеш про багатьох його колег. Навіть у Манчестер Сіті він виконав відмінну роботу.

У Італії є найкращий воротар світу, про Англію такого не скажеш. Пікфорд не дуже добре грав у АПЛ, запитайте про це у Анчелотті. Але він не помилявся ні на чемпіонаті світу, ні на Євро", – наводить слова Капелло Corriere dello Sport.

Нагадаємо, Італія та Англія зустрінуться у фіналі Євро-2020 вже завтра, 11 липня, початок о 22:00 за київським часом. Поєдинок відбудеться на Вемблі.

Англія не готова – Манчіні розіб'є план Саутгейта, К'єлліні знищить харизмою, або Чому Італія виграє фінал Євро-2020