УКР РУС

Канте дебютним голом приніс перемогу Аль-Іттіхаду в матчі з жахливою травмою – відео розкішного удару bomb

22 вересня 2023 Читать на русском

Аль-Іттіхад повернув лідерство у чемпіонаті Саудівської Аравії. Н'Голо Канте забив розкішний гол і віддав асист. Дивіться відео на "Футбол 24".

Чемпіонат Саудівської Аравії, 7 тур

Аль-Іттіхад – Аль-Фатех – 2:1

Голи: Ромарінью, 38, Канте, 45+1 – Саадан, 30

Аль-Шабаб – Аль-Хазем – 4:1

Голи: Карраско, 45, Аль-Сакур, 45+2, Банега, 49 (пен), 90+7 – Тозе, 66

Аль-Іттіхад пропустив першим від Аль-Фатеха, але ще до перерви вийшов уперед. Карім Бензема гру пропускав, а все вирішив інший француз. Н'Голо Канте спершу асистував Ромарінью, а в доданий час блискучим ударом у дев'ятку забив і сам. Перший гол екс-півзахисника Челсі в Саудівській Аравії. Рахунок 2:1 став остаточним.

Йовічевічу не допоміг телефон, Джеррард драматично вискочив на третє місце, Неймар і Ко сенсаційно спіткнулися

Аль-Іттіхад завдяки цій перемозі повернув собі перше місце турнірної таблиці, але ложка дьогтю для Нуну Ешпіріту Санту теж була. У другому таймі, перериваючи пас суперника, серйозну травму отримав Ахмед Шарахілі. Попередній діагноз – розрив хрестоподібної зв'язки коліна. Якщо невтішний вердикт підтвердиться, то сезон для 29-річного захисника завершився.

У ще одному матчі Аль-Шабаб здобув другу перемогу в сезоні, розгромивши аутсайдера чемпіонату. Тут все вирішили колишні зірки Ла Ліги – Евер Банега (дубль) і Яннік Феррейра-Карраско (один гол).

Роналду запустив "золоту лихоманку" – Саудівська Аравія сприяє багатим, принижує слабких і доларами затикає критиків