УКР РУС

Каннаваро – про коронавірус: Зустріч з монстром важка, тому що не було прецедентів

15 березня 2020 Читать на русском

Екс-захисник збірної Італії Фабіо Каннаваро, який нині очолює китайський Гуанчжоу Евергранд, поділився думками щодо смертельної недуги.

"Це позитивне послання для нас, італійців, і для всього іншого світу. Хворобу можна викорінити, але нам потрібно бути серйозними і організованими. Зустріч з таким монстром виявилася важкою, тому що не було прецедентів. Почуття спільності і фундаментальна цінність життя взяли верх. Ціною жертв є урок, зрозумілий світом.

Серія А може поновитися аж у травні – новий варіант завершення чемпіонату Італії 2019/20

В Італії ми розуміємо вірус краще, ніж більшість інших, і ми на правильному шляху. Поведінка більшості правильна, навіть якщо деякі з них тільки намагаються це зрозуміти. Мій батько, наприклад, не схильний розуміти, що повинен міняти повсякденні звички заради себе і своєї сім'ї. Він хоче купувати цигарки у тютюновій крамниці і базікати з друзями. Я дав йому зрозуміти, що так він ризикує заразитися і заразити маму. Не хочу нікого засуджувати. Розумію тих, хто хоче повернутися до своїх близьких, але це серйозна помилка", – цитує Каннаваро видання La Gazzetta dello Sport.

Нагадаємо, Італія є другою країною у світі та першою в Європі щодо кількості уражених коронавірусом. Станом на 15 березня в країні інфіковано 21 157 людей. Зафіксовано 1441 летальний випадок, ще 1966 осіб вилікувались. У країні введено суворий карантин, відмінені всі спортивні змагання, більшість країн припинили авіасполучення з Апеннінами.

Ювентус пішов шляхом PornHub, Мессі продає одяг, а син Роналду грається зі світом – футбол на карантині