УКР РУС

КАН-2017: Марез врятував Алжир у матчі проти Зімбабве

15 січня 2017 Читать на русском

Чемпіон Англії Ріяд Марез допоміг уникнути поразки. Завдяки дублю лідера "Лестера" Алжир поділив очки із Зімбабве у першому турі Кубка Африки-2017.

У стартовому матчі групи B один з фаворитів Кубка африканських націй ледь не програв темній конячці. Уже на 12 хвилині Марез скористався пасом одноклубника Слімані і викрутив снаряд у сітку з відскоком від стійки. Та радів Алжир лише 5 хвилин. Кудакваше Махачі нехитрим фінтом пошив у дурні двох суперників і пробив у дальній нижній.

А ще до перерви суперзабивний форвард "Далянь Іфан" Няша Мушекві (14 голів в 11 матчах другого дивізіону Китаю) реалізував пенальті. Цікаво, що цей 29-річний форвард у молодості грав за збірну Зімбабве з... баскетболу, а футболом до 20 років, якщо й займався, то на позиції воротаря.

На 81 хвилині зімбабвійці могли знімати всі питання, але сейв голкіпера М'Болі дав шанс алжирцям. Уже в наступній атаці Марез приніс нічию.

Сьогодні у цій групі ще зіграють Сенегал і Туніс.

КАН-2017. Група B, 1 тур.

Алжир – Зімбабве – 2:2

Голи: Марез, 12, 82 – Махачі, 17, Мушекві, 29 (пен.)

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу