УКР РУС

Калініченко пригадав страйк гравців Дніпра через затримку зарплати – оригінальна відповідь Коломойського

6 травня 2021 Читать на русском

Колишній гравець Дніпра та збірної України Максим Калініченко розповів про спілкування з одіозним екс-власником дніпровського клубу Ігорем Коломойський.

"Два рази точно пам'ятаю, що особисто говорив з Коломойським. Один раз, коли він викликав мене в перший мій прихід в Дніпро. Нам грошей не платили півроку, ми страйкували. Щось настрайкували, він викликав, дав за три місяці зарплату і сказав, що на три місяці я оштрафований, через те що протестував. Ну, кажу, і на тому спасибі.

Зоря оголосила про підписання бразильського нападника

Зникнення Дніпра? Власник вирішив прикрутити вентиль і прикрутив. А без грошей немає футболу. За той час, що Дніпро жив хорошим, ситним життям, як і більшість клубів, менеджмент не був вибудований, стратегія. Як можна було заробляти гроші? Цього немає і зараз, а тоді й поготів.

Всі жили одним днем: є багато грошей, треба їх гарненько витратити, а не думати про майбутнє. Можливо, при наявності можливостей, Дніпро міг стати іншим клубом. Навіть без таких фінансових вливань, які були в такому клубі", – поділився Калініченко в інтерв'ю Sportarena.

Зазначимо, що Максим є вихованцем Дніпра, у якому виступав протягом двох періодів – з 1996 по 2000 роки та з 2008 по 2011 роки. Загалом Калініченко провів за основну команду дніпрян 78 поєдинків, у яких відзначився 15 голами та 10 асистами.

Зінченко – зірка вечора ЛЧ. Українець дав брудному Парижу майстер-клас і пристрастю підкорив останніх скептиків