УКР РУС

Калініченко: Матчем з Іспанією закінчуються муки українців

13 жовтня 2020 Читать на русском

Екс-півзахисник збірної України Максим Калиниченко поділився думкою щодо матчу Ліги націй між Україною та Іспанією.

"Закінчуються муки українців. У них є великі проблеми зі складом через зараження коронавірусом. Після двох важких матчів їм належить зіграти третій, не менш складний.

Україна – Іспанія: УАФ екстрено зменшила кількість глядачів на трибунах

Варто відзначити, що з німцями Україна діяла вже більш впевнено, ніж з Францією. По суті, рахунок міг би бути і нічийним. Другий гол привіз у свої ворота голкіпер Бущан. Але він же і не дав Німеччині забити мінімум п'ять м'ячів. Так що у Іспанії можуть бути проблеми з реалізацією. Встояти перед нинішньої збірної Німеччини зможе не кожна збірна.

Схожа у своїй неочевидності ситуація і у Іспанії. Начебто команда не програє вже дуже давно, також є однією з найсильніших в Європі, лідирує в групі. Однак з упевненістю сказати, що іспанці можуть обіграти будь-якого суперника, не виходить. Таким чином, я вважаю, що в України є шанс у цій грі. Іспанці зараз також сильно втомилися. Гравці з топ-чемпіонатів і так грають без перепочинку, а тут ще третій за тиждень матч у збірній.

Українці ж у грі з Німеччиною довели, що можуть протистояти навіть такій відточеній атаці. Матч з іспанцями вони, швидше за все, проведуть так само, але вже з притиском на контратаки і володіння м'ячем. Розгрому, як від Франції, чекати точно не варто", – сказав Калініченко у коментарі виданню Vseprosport.

Нагадаємо, поєдинок між збірними України та Іспанії відбудеться вже за лічені години, о 21:45.

"Це катастрофа, доля змусила заплатити": Тассотті про скандал з Іспанією, жахливий вирок збірній України та Шевченка