УКР РУС

Кака повернувся, Мессі знову за старе. "Мілан" - "Барселона" - 1:1. ВІДЕО

22 жовтня 2013 Читать на русском

Неймар проти Робінью. Кумир дитинства барселонця забиває, на що "Гордість Каталонії" відповідає м'ячем Мессі.

Колись вони навіть фотографувалися разом, виступали за той же "Сантос", але Робінью перейшов у "Реал", а тепер захищає кольори "Мілана", а Неймар став "синьо-гранатовим". До слова, обидва вийшли сьогодні у старті.

Цікавою особливістю нинішнього двобою стало те, що судити його випала честь арбітру з Німеччини Феліксу Бриху. Саме цей авторитетний в Європі рефері зарахував гол-привид в останньому турі Бундесліги. Цього разу проблем із сіткою не виникло, тож суддівство було на рівні.

Бригада німецького арбітра на 7-ій хвилині скасувала гол Мунтарі, який випередив події на лівому фланзі. По цьому ж краю пройшла ще одна швидка атака "Мілана", і Робі з Кака розіграли блискучий дует. Пас Кака - взагалі казка!

Кака та Робінью на стартових хвилинах виглядали дуже натхненно, а у "Барси" була лише одна пристойна атака, однак Мессі віддав м'яч в руки Амелії. Та "блауграна" багато й не треба. Сапата обрізався в центрі поля, Іньєста отримав вагони вільного часу для проходу і пасу, а Мессі загубили одного в карному. Лео, щоправда, довго приймав снаряд, але вже в падінні зумів проштовхнути в кут.

На 28-ій хвилині господарі заробили кутовий, після подачі якого Вальдес невдало покинув ворота, а Мексес не влучив у порожні ворота. А за 9 хвилин Алексіс вибіг практично сам на сам, та удар чилійцю не вдався, тож Амелія впорався без труднощів.

Наприкінці першого тайму пройшла подача у центр карного на Мессі, який зібрав біля себе забагато міланців, тож Неймару вже ніхто не заважав пробивати з кількох метрів. Однак удару бразильця забракло кількох сантиметрів.

На старті другої половини жахливий фейл у Робінью, якому видали ідеально пас у штрафний. Нікого й близько не було поруч, розстрілюй, не хочу, а бразилець махнув ногою повз м'яч. "Барса" відразу ж ледь не покарала - удари Іньєсти впритул та Хаві здалеку потягнув Марко Амелія.

Згодом барселонці створили ще 3-4 добротні моменти, а у "Мілана" пішли Кака та Робінью - герої першої половини, які виглядали вже не так яскраво по перерві. Вихід Балотеллі міг завершитись голом у ворота його "Мілана", але помилка Маріо не стала фатальною

У підсумку 1:1 - відзначаємо блискуче повернення у великий футбол бразильця Кака, який годину літав полем, мов на крилах, непоганий початок Робінью і жахливі помилки міланця у другому таймі, а також гол Мессі - перший після відновлення від  травми.

"Мілан" - "Барселона". 1:1 (1:1)

Голи: Робінью, 9 - Мессі, 23

Попередження: Монтоліво, 41, Мунтарі, 78 - Алексіс, 33, Сеск, 81

"Мілан": Амелія, Мексес, Сапата, Абате, Констант, Мунтарі, Бірса, Монтоліво, де Йонг, Робінью, Кака.

Запасні: Коппола, Сильвестре, Полі, Ночеріно, Емануельсон, Матрі, Балотеллі

"Барселона": Вальдес - Алвес, Піке, Маскерано, Адріано - Бускетс, Хаві, Іньєста - Алексіс, Мессі, Неймар

Запасні: Пінто, Монтойя, Бартра, Сеск, Сонг, Педро, Тельйо