УКР РУС

Атлетіко дотиснув Валенсію пізнім автоголом і наздогнав лідера Прімери, Севілья на виїзді переграла Уеску

28 листопада 2020 Читать на русском

В рамках суботньої програми 11-го туру Ла Ліги відбулось три матчі. Рахунок та звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2020/21, 11-й тур

Ельче – Кадіс – 1:1

Голи: Бойє, 38 – Хіменес, 55

Вилучення: Бойє, 45+4 (друга жовта)

Валенсія – Атлетіко – 0:1

Гол: Лато, 79 (автогол)

Уеска – Севілья – 0:1

Гол: Ен-Несірі, 83

Програму дня відкривав поєдинок новачків Ла Ліги – Ельче приймав Кадіс. Господарі вийшли вперед наприкінці першого тайму зусиллями Бойє, якому вдався класний постріл з-за меж штрафного у дальній кут, але перед свистком на перерву автор голу отримав другу жовту картку.

Залишившись у більшості, гості зрівняли вже за десять хвилин по перерві – це Хіменес замкнув подачу з лівого флангу точним ударом головою. 1:1. Саме з цим рахунком матч і добіг кінця. Прикро, адже Кадіс в разі перемоги міг наздогнати Реал Мадрид на межі зони Ліги чемпіонів.

Валенсія приймала мадридський Атлетіко. У разі перемоги "матрацники" мали зрівнятись на першому місці із Реал Сосьєдадом, а "кажани" потрапили б у зону єврокубків, тому перемога була важливою для обох команд. Перша половина зустрічі була безгольовою і команди пішли на перерву із нульовим рахунком.

У другому таймі гольова засуха тривала до 79-ї хвилини, коли Карраско прострілив у штрафний майданчик, а Лато зрізав м'яч у власні ворота, записавши до свого активу автогол. Гравці Валенсії відчайдушно намагались відігратись, але створити хоч один небезпечний момент так і не змогли. Мінімальна перемога Атлетіко.

Севілья на виїзді зустрічалась з Уескою. Перша половина зустрічі була дуже нудною – жодного небезпечного моменту. У другому таймі темп гри трохи пришвидшився, але особливої гостроти не було. Гості створили кілька небезпечних моментів, однак Андре Фернандес щоразу рятував ворота Уески. Під завісу поєдинку на заміну вийшов Ен-Несірі, який за декілька хвилин зумів замкнути передачу Окампоса у штрафний майданчик і відкрити рахунок. Господарі ж за увесь матч завдали лише один удар у площину воріт. Зрештою, фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Севільї – 0:0.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ