УКР РУС

Бетіс впевнено здолав Вальядолід, Алавес поступився Гранаді, Кадіс на виїзді обіграв Уеску: 2-й тур Ла Ліги, неділя

20 вересня 2020 Читать на русском

В рамках 2-го туру Ла Ліги Бетіс обіграв Вальядолід, Гранада перемогла Алавес, Уеска поступилась Кадісу. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2020/21, 2-й тур

Уеска – Кадіс – 0:2

Голи: Негредо, 11, Помбо, 83

Бетіс – Вальядолід – 2:0

Голи: Фекір, 10 (пен), Карвалью, 18

Гранада – Алавес – 2:1

Голи: Сольдадо, 7, Мачіс, 79 – Хоселу, 22

Ігрову програму дня у Іспанії відкривали новачки Ла Ліги Кадіс та Уеска. Гості відкрили рахунок вже на 11-й хвилині, коли Негредо вдало скористався помилкою голкіпера, який не зумів зафіксувати м'яч. Більше небезпечних моментів глядачі у першій половині зустрічі не побачили.

Реал змінив плани через несправність літака – Лунін і компанія добираються на перший матч сезону альтернативним шляхом

Другий тайм також не був багатим на події. На 89-й перевагу Кадіса збільшив Помбо – він головою замкнув навіс Малбашича у карний майданчик. Гол довго переглядали на предмет офсайду, але все ж зарахували. Уеска ж до кінця матчу завдала лише один удар у площину воріт.

Бетіс приймав Вальядолід. Господарі відкрили рахунок вже на 10-й хвилині завдяки пенальті, який реалізував Набіль Фекір. Трохи згодом, на 18-й, перевагу закріпив Карвалью, який отримав передачу від Фекіра на межі штрафного майданчика та холоднокровно пробив у правий нижній кут воріт. Другий тайм цікавих моментів глядачам не подарував і фінальний свисток зафіксував поразку Вальядоліда – 2:0.

Гранада зустрілась у поєдинку із Алавесом. Вже на 7-й хвилині господарі вийшли уперед. Це Сольдадо отримав довгу навісну від Мачіса, вийшов віч-на-віч із голкіпером та пробив у дальній кут. На 22-й Хоселу поклав з штрафного під праву стійку та зрівняв рахунок.

У другому таймі небезпечних моментів не було аж до 79-й, коли Мачіс головою замкнув простріл у штрафний майданчик. Алавес до останніх хвилин відчайдушно намагався відігратись, але захист господарів вистояв. Зрештою, фінальний свисток зафіксував перемогу ґранадців – 2:1.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ