УКР РУС

Каддурі: Атмосефра у команді при Газзаєві була дуже поганою

25 березня 2011

В інтерв'ю "Футбол 24" досвідчений захисник "Динамо" Бадр ель Каддурі розповів про свої стосунки з екс-наставником команди Валерієм Газзаєвим.

- При Валерію Газзаєву була погана атмосфера в "Динамо"?

- Так, атмосфера була дуже поганою, тому і результатів в нас не було. Чи не кожного дня в нас були якісь скандали, проблеми.

- А у вас як склалися стосунки із Валерієм Георгійовичем?

- Розумієте, я вихована людина, мене люди поважають. А ось Газзаєв мене не поважав. Він мені не давав можливості грати, хоча я був у хорошій формі. Взагалі, при Газзаєву у нас мало що вдавалося, тому "Динамо" і опинилося в такому жахливому стані.

- Із Юрієм Павловичем Сьоміном, судячи з того, що ви недавно продовжили контракт із "Динамо" до літа 2013 року, у вас хороші стосунки?

- Так, я його дуже поважаю, а він поважає мене. Він бачить, як я працюю заради результату команди. Юрій Павлович дає можливість грати так, як я вмію. Це дуже важливо.

- Як оціните жеребкування чвертьфіналу Ліги Європи для "Динамо"?

- Суперник у нас дуже сильний. "Брага" - одна із найсильніших команд в Лізі Європи. Вони, хоч і мають скромні здобутки, можуть перемогти будь-яку команду. Не випадково, "Брага" пройшла "Ліверпуль". Потрібно бути акуратними в цих матчах. Португальці дуже вмотивовані, вони хочуть зробити собі ім’я у Європі.

- "Динамо" вистачить сил боротися на міжнародній і внутрішній арені?

Повинно вистачити. Буде бажання – будуть сили. А бажання перемагати в кожному матчі у нас величезне.

Повністю інтерв'ю Бадра ель Каддурі читайте у нашому розділі "Ексклюзив".