УКР РУС

Кадар: Сподіваюся, що більше людей буде приходити на стадіон

4 березня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Захисник "Динамо" Тамаш Кадар поділився своїми враженнями від своєї першої гри за "Динамо" і від перебування в Києві.

Новачок "Динамо" Тамаш Кадар був дуже привітним з представниками преси після гри з донецьким "Олімпіком" (1:0) і люб’язно погодився поспілкуватися:

"Я довго чекав на цей момент. У минулій грі я сидів на лаві для запасних. Було дуже важко спостерігати за хлопцями і не грати. Я дуже багато і наполегливо працював, щоб сьогодні отримати свій шанс вийти на поле. Я зіграв, відчуваю себе добре. Мені ще доведеться багато чого вивчити, зрозуміти різноманіття тактик команди. Тактичні побудови в "Динамо" дещо відрізняються від тих, за якими я грав раніше у попередніх клубах.

Я дуже щасливий, що нам таки вдалося сьогодні перемогти. Ми забили один гол, але він був дуже важливий для нас, бо став переможним у цій грі. Нам вдалося забити на останніх хвилинах і здобути три очки. Це було дуже важко проти команди, яка обрала таку захисну тактику, коли 10 футболістів знаходиться в захисті. Ми були сконцентровані до останньої хвилини і віддали багато сил, щоб забити цей переможний м’яч. Всі сьогодні добре попрацювали.

В Україні я відчуваю себе добре. Я прийняв новий виклик. Зараз інколи дуже непросто, оскільки небагато хто розуміє англійську мову. А російська чи українська – це дуже складні мови, але я вивчаю, бо це дуже важливо для мене. Для кращої адаптації в Україні, для більш комфортнішого життя в Києві мені необхідно розуміти людей. Тому я маю вчитися, проте футбол, звичайно, на першому місці. Ще раз повторю, я дуже щасливий бути тут.

Сьогодні я вперше побував на цьому стадіоні. Я живу в Києві вже другий тиждень і спеціально не приходив сюди, чекав на цей день. Я дуже радий, що мені пощастило сьогодні з’явитися з перших хвилин. Сподіваюся, що в майбутньому більше вболівальників будуть приходити підтримувати нас. Я знаю, що зараз непростий період. Але знаю, що своєю грою ми можемо змусити людей більше ходити на стадіон".