УКР РУС

Італія – Ірландія. Євро-2016. Анонс

22 червня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу 3-го туру групи E Євро-2016, в якому зійдуться національні збірні Італії та Ірландії.

Італія – Ірландія

22 червня, 22:00. Лілль. "П'єр Моруа"

Головний арбітр: Овідіу Хацеган (Румунія)

Телетрансляція на каналі "Україна", а також текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Італія зі 100-відсотковим результатом підходить до матчу з Ірландією. Антоніо Конте і його команда вже забезпечили собі вихід до 1/8 фіналу, а останньою зупинкою у груповому раунді стане зустріч із ірландцями. "Зелені" ж наразі опинилися в ситуації, коли їм не можна програвати, аби зачепитися за вихід з групи, адже 1-го очка буде замало.

Едер вирвав перемогу для італійців в матчі зі шведами

Збірна Італії має досвід зустрічей з ірландцями в матчі групового етапу Євро-2012. Тоді "Скуадра Адзурра" впевнено перемогла ірландців з рахунком 2:0. А остання очна зустріч команд відбулася 2014-го року в Лондоні, коли в спарингу суперники розішлися миром.

До сьогоднішнього поєдинку італійці також підходять в статусі фаворитів. До того ж, на них вже не тиснуть турнірні завдання, адже квиток до 1/8 фіналу зручно лежить у кишені Антоніо Конте. Однак це аж ніяк не відміняє бажання команди продовжити свою переможну ходу турніром. Тому сьогодні італійці налаштовуватимуться на результативну перемогу, за прикладом своїх бельгійських колег. Звичайно, тренерський штаб може внести зміни до стартового складу команди, давши шанс іншим гравцям, з огляду на виконане турнірне завдання, але до радикальної ротації італійці все ж вдаватися не будуть.

Італія зіграє з Ірландією резервним складом

Ірландці зазнали болючої поразки від Бельгії, яка мотивує їх на кращу гру з Італією

Ірландія має реноме команди-бійця, адже саме характер і фізична міць допомагають їм виборювати необхідні результати. Але на Євро-2016 їм поки що не вдається в повній мірі скористатися своїми перевагами, про це свідчать результати перших двох матчів в групі. Прикра остання поразка від Бельгії суттєво ускладнила завдання виходу до наступного раунду турніру. Тепер єдиним шансом залишитися у Франції трохи довше є перемога над лідером групи – Італією. Нереально? Можливо, але ірландці – не з тих команд, яких лякають імена суперника.

Орієнтовні склади

Італія : Буффон Барцальї, Бонуччі, К'єлліні Кандрева, Пароло, Де Россі, Джаккеріні, Флоренці Пелле, Едер.

Ірландія : Рендольф Коулмен, О'Ші, Кларк, Уорд Хендрік, Уїлан, Маккарті, Бреді Хулахан Лонг.

Не зіграє: Волтерс (травма) – Ірландія.

Людина дня. Антоніо Конте