УКР РУС

Італія – Англія: передматчева прес-конференція Манчіні – про перевагу суперника, фанатів та змарнований шанс молодості

10 липня 2021 Читать на русском

Головний тренер збірної Італії Роберто Манчіні поділився очікуваннями від фіналу Євро-2020.

"Ми пройшли нелегкий шлях, щоб потрапити до фіналу. Залишилося зробити ще один ривок, перш ніж поїхати у відпустку. Англія фізично сильніша за нас у всіх лініях, не тільки в півзахисті. У них сильна збірна, інакше вони б не вийшли у фінал. У цієї країни завжди були хороші команди, їм не щастило протягом багатьох років. Це буде велика гра на переповненому стадіоні.

Італія – Англія: Кейна не лякає досвід суперника на фінальних стадіях

Італія повинна зосередитися тільки на своїй власній футболі, і, сподіваюся почути, як наші фанати будуть святкувати після фінального свистка. Зрештою, це всього лише футбольний матч.

Цей матч є одним з найважливіших моментів у моїй кар'єрі. Я грав за збірну в матчах різного рівня, але ми не виграли чемпіонат Європи серед юнаків до 21 років або чемпіонат світу, хоча заслуговували. Ми представляємо Італію, і я сподіваюся, що завтра отримаю те задоволення, яке я не зміг отримати як гравець", – цитує Манчіні сайт UEFA.

Нагадаємо, Італія та Англія зустрінуться у фіналі Євро-2020 вже 11 липня, початок о 22:00 за київським часом. Поєдинок відбудеться на Вемблі.

Англія не готова – Манчіні розіб'є план Саутгейта, К'єлліні знищить харизмою, або Чому Італія виграє фінал Євро-2020