УКР РУС

Історія команд: Група В - шанси на плей-оф

18 травня 2012 Читать на русском

У 2010 році на чемпіонаті світу у ПАР протистояння збірних Данії та Нідерландів відкрило змагання за вихід із Групи І. Історія має властивість повторюватися.

Український дебют на Євро: Нідерланди - Данія

Гра між командами Ольсена та ван Марвейка стане дебютним футбольним протистоянням європершості на території України. На поле харківського стадіону "Металіст" вийдуть команди, які зіграли між собою вже 30 поєдинків. Наразі перевага на боці голланців: 12 перемог, 10 нічиїх та 8 поразок.

Роналду проти Озіла

Одразу ж після завершення матчу в Харкові на "Арені Львів" зійдуться збірні Португалії та Німеччини. Незручнішого суперника для піренейців годі знайти. Лише тричі у шістнадцяти поєдинках збірна Португалії зуміла перемогти німців.

Супроводжує успіх гравців Бундестіму і у протистоянні із Нідерландами. 14 перемог, стільки ж нічиїх та 10 поразок. Остання зустріч між суперниками відбулась восени минулого року. В рамках товариського матчу у Гамбурзі підопічні Льова не залишили гостям жодного шансу - 3:0.

А от збірні Португалії та Данії, які зустрінуться у другому турі, за іронією долі виступали також і у одній відбірковій групі. Скандинави вибороли першу позицію, в той час як піренейці змушені були пробивались на Євро у стикових матчах плей-оф.

Хто фаворит?

В третьому турі збірна Нідерландів спробує забути про невтішну статистику у протистоянні із Португалією, а Данія у дуелях із Німеччиною. Не виключено, що саме третя порція матчів у квартеті В і визначить, хто більш гідний зіграти у чвертьфіналі. На думку букмекерів, головними фаворитами групи є німці та голланці. Не такі вже й низькі шанси у португальців, а от прорив збірної Данії до чвертьфіналу стане справжнім сюрпризом. Як воно буде насправді - дізнаємось вже зовсім скоро.