УКР РУС

Іспанці знову йдуть за Кубком. Хорватія - Іспанія - 0:1. ВІДЕО

19 червня 2012 Читать на русском

Євро-2012 подарувало нам вже безліч цікавих розв'язок на груповому етапі. Так, ми вже побачили, сенсаційний виліт Росії та потрапляння у чвертьфінал греків, провал Нідерландів, "повернення" Роналду та інше. В цій групі теж не було все просто.

Напевно, про рахунок 2:2 в матчі Хорватія-Іспанія не чув тільки ледачий. Справа в тому, що в разі такого результату в цьому матчі, італійці могли залишитися за бортом Євро, незалежно від гри самих апеннінців проти ірландців. Але, як запевняли і балканці, і піренейці, ніхто не буде грати на такий результат. Можливо, зіграти в результативну нічию і справді ніхто не збирався, але те, що команди відверто боялися помилитись - факт. З іншого боку, нічия абсолютно влаштовувала іспанців. Та і хорватів, в принципі теж, але їм уже потрібно було сподіватись, що італійці не переможуть ірландців.

Можливо, саме через це обидві команди не потішили великою кількістю небезпечних моментів. Особливо, дивно з іспанців, які звикли розривати оборону суперників. В першому таймі взагалі важко пригадати більш менш небезпечний момент біля воріт обох команд. А от в таймі другому хорвати подекуди виглядали навіть гострішими. Чого тільки вартий удар Ракітіча впритул після навісу Модріча.

Здавалось, що матч так і закінчиться (до речі, рахунку 0:0 на цьому Євро ще не було), але хорвати вкінці матчу припустились жахливої помилки в захисті, в результаті якої Іньєста та Навас вдвох опинились перед Плетікосою. "Фурія" такого не пробачає - 1:0. В цей момент італійці вже вигравали у ірландцців, тож, навіть нічия не виводила хорватів у чвертфінал. Натомість туди крокують іспанці та італійці - потенційні суперники збірної України.  

 

Сайт "Футбол 24" проводив онлайн-трансляцію цьгго матчу. Гол, Навас, 88

Хорватія - Іспанія - 0:1

Гол: Навас, 88

Хорватія: Плетікоса, Чорлука, Віда (Єлавіч, 66), Шильденфельд, Стрініч, Срна, Вукоєвіч (Едуардо, 81), Модріч, Ракітіч, Праньїч (Перішіч, 67), Манджукіч

Іспанія: Касільяс, Арбелоа, Піке, Рамос, Альба, Бускетс, Хабі Алонсо, Хаві (Негредо, 89), Сілва (Фабрегас, 73), Іньєста, Торрес (Хесус Навас, 61)

Попередження: Чорлука, Срна, Стрініч, Єлавіч, Манджукіч, Ракітіч

Гол Наваса