УКР РУС

Іспанська перемога "Челсі" у меншості, блискучий дебют Педро

23 серпня 2015 Читать на русском

У третьому турі АПЛ "аристократи" здобули важку вікторію над "Вест Бромвічем" - 2:3.

На стадіоні "Хоторнс" "Челсі" обіграв ВБА з рахунком 2:3 завдяки голам дебютанта Педро, а також Кости та Аспілікуети. У господарів "дублем" відзначився Морісон. Це четверте очко "аристократів". "Дрозди" залишаються з одним.

Матч розпочався із провалів гостей у захисті. Кілька разів "дрозди" змарнували зручні нагоди для взяття воріт. Більше того, на 14-ій хвилині Джеймс Морісон по-піжонськи пробив пенальті, тож переграти Куртуа не зумів. Розплата за легковажність настала через шість хвилин. Педро з допомогою незначного рикошету влучив у кут воріт, а через десять хвилин зручно асистував Кості - 0:2.

Господарі скоротили відставання на 35-ій хвилині: новачок Рондон в акробатичному стрибку надіслав м'яч під удар Морісону, а Джеймс реабілітувався за промах безвідпорним пострілом - 1:2. Щоправда, практично одразу ж Аспілікуета відновив гандикап "аристократів" - 1:3.

Тим не менше, інтрига жила до останніх секунд матчу, позаяк на початку другого тайму за фол останньої надії червону картку отримав Террі, а Морісон оформив "дубль" блискучим ударом головою по "мертвій" для Куртуа траекторії. У час, що залишився, "дрозди" змарнували кілька непоганих моментів для того, щоб врятувати для себе нічию. Особливо запам'ятався сольний маневр Макманамана, який уклав Івановіча на "п'яту точку" і закручував м'яч у дальній кут, проте не влучив у площину.

У підсумку - важка, вистраждана перемога "Челсі" з іспанським присмаком. Героєм лондонців варто визнати Педро, який оформив "дубль" за системою "гол+пас", а також виконав ще кілька ювелірних передач на партнерів.

Англія. Прем'єр-ліга. 3 тур

"Вест Бромвіч" - "Челсі" - 2:3 (1:3) 

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Голи: Морісон, 35, 59 - Педро, 20, Коста, 30, Аспілікуета, 42

Попередження: Макклін, Макманаман - Матіч

Вилучення: Террі, 54

Нереалізоване пенальті: Морісон, 14