УКР РУС

Іспанія заохочує сенсацію Барселони до зміни футбольного громадянства – шляху назад не буде

24 грудня 2021 Читать на русском

Королівська іспанська футбольна федерація докладає максимальних зусиль задля натуралізації вінгера "блаугранас" Абде Еззалзулі.

20-річний футболіст викликаний до збірної Марокко на січневі поєдинки Кубка африканських націй. В одній із зустрічей Абде може отримати шанс дебютувати за головну команду своєї батьківщини. Це означатиме, що він буде заграний за неї.

Барселона отримала новий варіант позбутись Люка де Йонга

Цього дуже не хоче Королівська футбольна федерація, яка останніми днями намагається переконати Еззалзулі відмовитись від виступів на турнірі. В іспанських кабінетах хочуть бачити вінгера Барселони у футболці "Фурії Рохи".

Наразі він розпочав процедуру набуття іспанського громадянства, а попередньо отримати паспорт зможе у січні. Втім, ця бюрократична частина не означає, що Еззалзулі все ж погодиться виступати за збірну Іспанії. Відтак, Абде взяв час на роздуми, стверджує Marca.

Нагадаємо, марокканець став одним із відкриттів з приходом Хаві у Барселону. 20-річний талант вже провів 8 матчів за першу команду й навіть відзначився забитим м'ячем.

Дебютував у Барселоні при Гвардіолі, а зараз продає дитячий одяг: історія "ізраїльського Мессі" з українським слідом