УКР РУС

Ірландія – Данія: анонс матчу відбору до ЧС-2018

14 листопада 2017 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу плей-офф відбору до ЧС-2018, в якому визначиться останній учасник Мундіалю від Європи.

Ірландія – Данія

14 листопада, 21:45, Дублін, "Авіва"

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Перший матч завершився зі звичним для стикових поєдинків цього відбору рахунком 0:0. Данія перед власними вболівальниками прогнозовано мала перевагу, але не зуміла втілити її у голи. Еріксен активно диригував грою "вікінгів", а його партнери загрожували ворожим воротам. Хороші моменти виникали в Сісто, Корнеліуса та Поульсена, який вдало вийшов на заміну, однак всі спроби господарів залишилися марними.

Мартін О'Ніл: Тепер збірна Ірландії повинна виграти матч-відповідь

Ірландці ж всю увагу приділяли захисту. В обороні гості відіграли дуже непогано, завдяки організованості їм вдалося відстояти нульову нічию. Команда Мартіна О'Ніла підтвердила славу однієї з найбільш надійних збірних у поточній європейській кваліфікації: лише в 1 з 10 матчів "смарагдові" пропустили більше одного м'яча, а в половині ігор взагалі зберегли свої ворота "сухими".

Водночас левову частку очок Ірландія втратила в домашніх матчах, де мала перевагу за володінням та ударами. Жодного з прямих конкурентів по відбірній групі на "Авіві" острів'яни обіграти не зуміли. А для виходу на світовий форум їм потрібно на власному полі здолати Данію (або ж при повторенні нулів сподіватися на Фортуну в серії пенальті), яка останні три виїзні дуелі виграла з сумарним рахунком 8:2.

Ірландія – Данія: прогноз на матч плей-офф відбору до ЧС-2018

Незважаючи на "нулівку" триденної давнини та гостьовий статус матчу-відповіді, хлопці Оге Харейде залишаються фаворитом протистояння. Сьогодні одна їхня результативна атака змусить суперника забивати двічі. Якщо ж врахувати, що Ірландії голи вдаються з труднощами, а Данія понад рік не пропускає більше, ніж один раз на гру, то можна припустити, що виїзний гол "червоно-білих" стане вирішальним у цій двоматчевій дуелі.