УКР РУС

Інтер звинуватив Ювентус у роботі з арбітрами – в Італії може спалахнути новий суддівський скандал?

30 квітня 2018 Читать на русском

Матч 35 туру Серії А Інтер – Ювентус видався багатим не лише на голи, а й на спірні рішення головного арбітра Даніеле Орсато. Поєдинок може викликати значний резонанс через звинувачення Інтера у роботі Юве з арбітрами.

Ювентус у матчі 35 туру Серії А здобув вольову перемогу над Інтером. Після осічки Наполі туринський клуб близький до чергового чемпіонства, оскільки випереджає неаполітанців на 4 очки за 3 тури до фінішу.

Інтер – Ювентус – 2:3 – відео голів та огляд матчу

Проте не все так однозначно. У італійському футболі може виникнути черговий скандал. По завершенні матчу камери зафіксували розмову Массіміліано Аллегрі з резервним арбітром матчу Паоло Тальявенто.

Італійські ЗМІ спробували розшифрувати розмову тренера з рефері та опублікували дві версії. За однією з них, Аллегрі дякує суддівській бригаді за допомогу. Це вже викликало значний резонанс в Італії.

Нагадаємо, арбітр матчу Даніеле Орсато показав суперечливу червону картку Матіасу Весіно за фол проти Маріо Манджукіча, а також зарахував гол Ювентуса після перегляду відеоповтору та не вилучив Міралема П'яніча, маючи на це підстави.

Інтер – Ювентус: драматична перемога "старої синьйори" в одному з найцікавіших матчів Серії А цього сезону

Генеральний директор Інтера Алессандро Антонелло вже висловив своє обурення даним фактом та звинуватив Ювентус у роботі з рефері. За словами Антонелло, це бачили 70 тисяч вболівальників на стадіоні та 700 мільйонів людей у 170 країнах світу.

Справою вже начебто зацікавилась Федерація футболу Італії та прокуратура. Найближчим часом може бути проведений детальний аналіз обставин події.

Нагадаємо, у 2006 році Ювентус за результатами розслідування корупційного скандалу був переведений у Серію В та позбавлений двох чемпіонських титулів.