УКР РУС

Ювентус здолав Кальярі: 11-й тур Серії А, матчі суботи

3 листопада 2018 Читать на русском

В матчі 11-го туру італійської Серії А Інтер впевнено переграв Дженоа, Рома врятувала нічию в матчі з Фіорентиною, Ювентус здобув чергову перемогу.

Інтер дуже швидко поставив Дженоа у максимально скрутне становище, до 16-ї хвилини виграючи з рахунком 2:0 – причому перший гол був забитий на 14-й. Рахунок відкрив Роберто Гальярдіні, який розстріляв ворота з близько відстані після скидки Жоао Маріу, а потім все той же португалець вивів Політано на побачення з голкіпером, яке Маттео завершив точним і сильним ударом в дальній кут. На 49-й хвилині Гальярдіні вбив інтригу, забивши третій м'яч, а довершили розгром голи Жоао Маріу та Раджі Наінгголана в компенсований час – 5:0.

Фіорентина вдома не змогла переграти Рому. Римляни трохи більше володіли ініціативою, проте "фіалки" почали вирівнювати гру і вийшли вперед в рахунку на 33 хвилині. Ольсен збив Сімеоне, намагаючись вибити м'яч з-під форварда і Верету впевнено реалізував пенальті. Другий тайм проходив вже під повним контролем Роми, однак Лафон рятував своїми сейвами, коли римляни таки знаходили можливості для ударів. Але не зміг врятувати після добивання Флоренці на 85 хвилині.

Ювентус в непростому матч переміг Кальярі. Дибала вже на 1 хвилині вивів туринців вперед в рахунку. "Стара синьйора" продовжувала домінувати, проте Кальярі зумів зрівняти рахунок завдяки голу Жоао Педро. Але вже за 2 хвилини Брадаріч зрізав м'яч у власні ворта і цей гол став вирішальним у матчі. В другому таймі Куадрадо збільшив відрив у розрахунку з передачі Роналду, який став останнім в цій грі.

Таким чином, Інтер набрав двадцять п'ять очок та піднявся на друге місце в турнірній таблиці, посунувши за різницею голів Наполі. Дженоа залишився на одинадцятій позиції, маючи у активі всього чотирнадцять очок. Фіорентина набрала 18 очок і обігнала Мілан за кращою різницею м'ячів, Рома з 15 очками посідає 8 місце. Ювентус продовжує лідирувати, маючи в активі 31 пункт, а Кальярі з 13 очками лишився на 12 позиції.

Чемпіонат Італії 2018/2019, 11-й тур

Інтер – Дженоа – 5:0

Голи: Гальярдіні, 14, 49, Політано, 26, Маріу, 90+1, Наінгголан, 90+4

Фіорнетина – Рома – 1:1

Голи: Верету, 33 (пен) – Флоренці, 85

Ювентус – Кальярі – 3:1

Голи: Дибала, 1, Брадаріч, 38, (аг), Куадрадо, 87 – Жоао Педро, 36