УКР РУС

Інтер – Ювентус: драматична перемога "старої синьйори" в одному з найцікавіших матчів Серії А цього сезону

29 квітня 2018 Читать на русском

Ювентус переміг Інтер у матчі в матчі 35 туру італійської Серії А та зберіг за собою першу позицію в чемпіонаті.

Сюрпризи в захисті від Аллегрі

Массіміліано Аллегрі залишився розчарованим грою власної команди в обороні в матчі проти Наполі, та вирішив повністю поміняти захисну лінію в матчі проти Інтера. Особливо погано з Наполі відіграв Бенатія, бездіяльність якого у власному штрафному майданчику призвела до голу Кулібалі на останніх хвилинах того матчу, та відібрала у Ювентуса впевнену очкову перевагу над головним конкурентом в боротьбі за чемпіонство.

Ювентус у наддраматичному матчі з двома камбеками обіграв Інтер

Судячи зі всього, гра Хьоведеса в матчі з Наполі також не задовольнила Аллегрі, і за відсутності травмованого К’єлліні у матчі проти Інтера з перших хвилин доволі несподівано з’явилася пара центрбеків Барцальї – Ругані. На цьому зміни в захисній лінії не закінчилися: зліва вийшов Алекс Сандро, а на правій бровці оборони з’явився номінальний вінгер Куадрадо.

Важко сказати, чи виправдав себе такий крок у виконанні Аллегрі, але захист Юве цього вечора абсолютно точно не був еталоном. Особливо показовим є момент з другим голом у ворота Буффона: Перішіч дуже легко обіграв Куадрадо, і Барцальї не встиг зорієнтуватися в ситуації, та зрізав м’яч у власні ворота після прострілу від хорватського півзахисника Інтера.

Суперечливе суддівство Орсато та “залізний” характер “нерадзуррі”

Головний арбітр матчу Даніеле Орсато залишив Інтер в меншості після того, як Весіно грубо зіграв проти Манджукіча, проте питання доцільності настільки суворого покарання залишається відкритим. Рішення Орсато породило вже багато суперечок як в Італії, так і за її межами, але факт залишається фактом, Інтер, як не дивно, вдесятьох зібрався та заграв краще, відпрацьовуючи “за себе і за того Весіно”. Підопічні Спалетті шикарно розпочали другу половину гри, та змогли в меншості не тільки відігратися, але і вийти вперед! Характеру цьому Інтеру точно не бракує.

Інтер – Ювентус: міланці продали квитки на 5 млн євро та встановили рекорд Італії

Ювентус все ж зміг добитися свого та продемонстрував, що також здатен на камбеки

Підопічні Аллегрі також змогли продемонструвати характер, та на останніх хвилинах вирвали надважливу перемогу над запеклим суперником, зберігши за собою першу сходинку в турнірній таблиці Серії А принаймні до наступного туру. Так, “стара синьйора” майже увесь матч провела в більшості, і можливо 2 забитих м’ячі від Інтера, виглядають куди більш неймовірною подією, проте, Юве досягнув необхідного для себе результату, збільшивши натиск на ворота Хандановіча в останні хвилини гри.

Відстань між туринцями та Наполі збільшилася до 4 очок, але вже у неділю неаполітанці зіграють у Флоренції проти Фіорентини свій матч 35 туру, та зможуть знову скоротити відставання від підопічних Аллегрі до мінімуму.

Інтер – Ювентус – 2:3 – відео голів та огляд матчу

Гравець матчу – Гонсало Ігуаїн

Аргентинський форвард Ювентуса мав забивати ще у середині другого тайму за рахунку 1-2, але обігравши Хандановіча, з гострого кута не влучив у ворота. В цілому, Ігуаїн фактично не продемонстрував у цьому матчі чогось справді видатного. Він всього лише…забив м’яч, який не тільки приніс перемогу Юве у “Дербі Італії”, але й цілком можливо, стане вирішальним у боротьбі за Скудетто. Також слід виділити прекрасну гольову подачу Дибали, та в черговий раз констатувати факт чудової взаємодії аргентинського атакувального тандему, який фактично приніс “старій синьйорі” 3 очки, важливість яких на даному етапі важко переоцінити.