УКР РУС

Інтер втримав перемогу над Фіорентиною та повернувся на вершину Серії А – Зоммер зробив нокдаун і взяв пенальті

28 січня 23:46 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Фіорентина вдома поступилася Інтеру (0:1) в 22 туру Серії А. Звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Інтер в цьому сезоні демонструє класний футбол і поєднує його з хорошими результатами. Сімоне Індзагі виграв Суперкубок Італії, не пропустивши жодного гола від Лаціо та Наполі. Ювентус вчора втратив очки проти Емполі та дав шанс Інтеру повернутися на вершину Серії А.

Ювентус в меншості не втримав перемогу над Емполі й дарує шанс Інтеру – чудовий старт нового тренера Коваленка

"Нерадзуррі" досить швидко відкрили рахунок – Лаутаро реалізував другий свій момент. Аргентинець виграв боротьбу на ближній стійці під час подачі кутового та закріпився в статусі найкращого бомбардира чемпіонату з 19 голами.

Фіорентина має солідний склад і бореться за Лігу чемпіонів, тому пропущений гол не зламав команду. "Фіалки" відповідали гострими атаками: Бонавентура пробив під поперечину (сейв голкіпера), а Нзола реалізував вихід сам на сам (гол з офсайда).

У другому таймі продовжилася гра з атакою на атаку. Арнаутовіч забив з офсайда, а Фіорентина змарнувала пенальті. Зоммер на виході нокаутував Нзола, але парирував бездарний удар Гонсалеса з 11-метрової позначки.

Інтер втримав перемогу, набрав 54 очки та став лідером Серії А. Фіорентина за підсумками туру вилетіла з топ-4, маючи в активі 34 бали.