УКР РУС

Інтер втратив очки у Салерно – шедевр Кандреви та 10 сейвів Очоа продовжили безвиграшну серію "змій" до чотирьох матчів

7 квітня 2023 Читать на русском

Колишній гравець Інтера фантастичним голом поставив Інтер на межу вильоту із зони ЛЧ. Звіт нічийного матчу між Салернітаною та Інтером (1:1) читайте на "Футбол 24".

Від звільнення Сімоне Індзагі рятують лише успіхи в Лізі чемпіонів, оскільки на внутрішній арені прямо зараз Інтер жахливий. Низка невдач майже викинула "нерадзуррі" за межі топ-4. Матч проти одного із аутсайдерів був хорошим шансом повернутися на шлях перемог. Гості справді старалися, але Фортуна і сьогодні від них відвернулася.

Інтер перервав 3-матчеву серію поразок у Серії А, однак все одно не виграв. Підопічні Сімоне Індзагі приїхали в гості до Салернітани, рано відкривши рахунок. Голом відзначився Госенс, який змістився на лінію штрафного, прийняв шикарну скидку від Лукаку й вистрілив у дотик – 0:1!

Ліга чемпіонів – спортивна подія, яку неможливо пропустити! Тож вмикай свої гаджети на гучність та спостерігай за найзапеклішими футбольними баталіями разом із HLIBNY DAR.
HLIBNY DAR – все вирішується на полі!

Цей поєдинок мав завершитись розгромом тосканців. "Нерадзуррі" провели 25 ударів по воротах, награвши на три очікуваних голи. Одного разу господарів виручила поперечка, хоча головним рятівником став голкіпер Очоа з 10 сейвами причому 9 пострілів, які він потягнув, були проведені з меж штрафного.

Гільєрмо став одним із двох рятівників Салернітани. Іншим був екс-інтеріста Кандрева. На 90-й хвилині Антоніо прийняв м'яч на правому фланзі й виконав звідти навіс на дальню стійку – втім, м'яч полетів за комір Онана, влетівши точнісінько у дальню дев'ятку! 1:1. Цей шедевр подарував господарям нічию.

Таким чином, "змії" залишились на четвертій сходинці в турнірній таблиці, маючи в активі 50 очок. У Роми на один заліковий бал менше, у Аталанти – на два, і навіть Ювентус тримається на відстані лишень двох перемог. Салернітана ж зіграла внічию у п'ятому матчі поспіль, але відрив від зони вильоту поки що солідний (10 очок).

Вже наступного тижня Інтер проведе перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти Бенфіки. Після сьогоднішнього фіаско вже немає впевненості, що команду до цієї гри готуватиме Сімоне Індзагі. Зрештою, керівництво давало йому чимало шансів усе змінити.

xG: дивні циферки чи найкраще, що в нас є – скільки Мудрик мав на перший гол в АПЛ і як Маліновський ламає систему