УКР РУС

Інтер – Шахтар – 5:0 – відео голів і огляд матчу

18 серпня 2020 Читать на русском

Шахтар розгромно поступився італійцям у півфіналі Ліги Європи та вилетів з турніру. Дивіться відео голів та огляд матчу Інтер – Шахтар.

У дебюті зустрічі моментів не було – суперники вичікували. На 19-й хвилині Інтер вийшов вперед, коли Пятов помилився з передачею. Барелла перехопив м'яч, змістився на фланг і подав у штрафний майданчик, а Лаутаро Мартінес головою забив.

Ліга Європи 2019/20: поразка Шахтаря визначила пару фіналістів турніру

У середині другого тайму "нерадзуррі" подвоїли перевагу з кутового. Брозовіч навісив – Д'Амброзіо виграв повітря та переправив м'яч у сітку. Незабаром Інтер влаштував розгром. Степаненко не зумів прийняти пас у центрі поля, Брозовіч зіграв у відборі, м'яч відскочив до Лукаку, а від бельгійця – до Лаутаро. Аргентинець розстріляв ворота Шахтаря.

А ще через 4 хвилини рахунок став непристойним. Коноплянка притягнув м'яч по флангу в сторону власних воріт і не дивлячись віддав пас у центр. Як виявилося – на Мартінеса. Лаутаро викотив під удар Лукаку – четвертий гол. Лукаку не заспокоївся та продовжив громити Шахтар. Отримав м'яч у центрі поля в оточенні кількох "гірників", але легко прокинув повз Хочолаву, виграв у нього забіг і пробив поміж ніг Пятову. 5:0. Шахтар вилетів з Ліги Європи.

Інтер розбомбив Шахтар і знущально легко вийшов у фінал Ліги Європи

Інтер – Шахтар – 5:0 – відео голів і огляд матчу