УКР РУС

Інтер розгромив Удінезе, Фіорентина не перемогла Пескару, хет-трик Дефреля та дивовижне врятування Кротоне

28 травня 2017 Читать на русском

Завершилися матчі 38 туру Серії А. Так, перемоги здобули Інтер, Кротоне, Палермо, Торіно. Фіорентина та Пескара зіграли внічию.

Інтер без травмованого Ікарді "виніс" Удінезе – 5:2. Особливо старався Едер, який відзначився дублем та асистом. Вочевидь, гравець збірної Італії прагне залишитися в Мілані наступного сезону. Також напрочуд активним був Перішич. Хорвата сватають до Манчестер Сіті. "Синьо-чорні" набирають 62 бали та залишаються без єврокубків.

Напередодні матчу 38 туру вісімнадцятий Кротоне мав шанси залишитися в Серії А. Для цього клубу з спекотного півдня Італії потрібно було перемагати Лаціо та сподіватися на фіаско Емполі. Після першого тайму Кротоне перемагав команду Індзагі – 2:1. Окрім того, на 42 хвилині арбітр вилучив правого захисника "орлів" Баштуша. У другому таймі Андреа Наліні оформив дубль та залишив Кротоне в еліті італійського футболу!

Емполі влаштовувала перемога проти дев’ятнадцятого Палермо. Однак в другому таймі безжальні сицилійці Бруно Енріке та Нестеровські відправили клуб з Тоскани до Серії В!

Торіно грав в своє задоволення, оскільки будь-який результат залишав "биків" на дев’ятому місці. Команди видали напрочуд результативний матч, зігравши – 5:3. Француз Грегуар Дефрель оформив хет-трик, але це не допомогло "зелено-чорним" набрати хоча би очко. Сассуоло закінчує сезон дванадцятим.

Фіорентині теж не загрожують єврокубки, тому тренер Пауло Соуза виставив проти останньої Пескари напівосновний склад. Так, в старт вперше потрапив молодий польський воротар Бартоломей Дронговські. Нещодавно цей голкіпер виступав разом з українцем Тарасом Романчуком за Ягеллонію. До 65 хвилини "дельфіни" вели – 2:0. Однак "фіалкам" вдався камбек – 2:2. Також в першому таймі червону картку отримав К’єза-молодший, а на 56 хвилині Соуза випустив сина Георге Хаджі. Фіорентина – восьма.

Чемпіонат Італії, 38 тур

Інтер – Удінезе – 5:2

Голи: Едер, 5, 54, Перішич, 18, Брозовіч, 36, Анжелла, 78, аг – Баліч, 76, Сапата, 90+3

Кротоне – Лаціо – 3:1

Голи: Наліні, 14, 60, Фальчінеллі, 22 – Імобілле, 26, пен.

Вилучення: Бастуш, 42 (Л)

Палермо – Емполі – 2:1

Голи: Нестеровскі, 76, Бруно Енріке, 84 – Круніч, 87

Торіно – Сассуоло – 5:3

Голи: Бойє, 6, Базеллі, 22, Де Сільвестрі, 45+1, Фальке, 57, Белотті, 79 – Дефрель, 14, 40, 81, пен.

Фіорентина – Пескара – 2:2

Голи: Сапонара, 66, Весіно, 85Капрарі, 15, Баебек, 65

Вилучення: К’єза (Ф), 38

Турнірна таблиця Серії А