УКР РУС

"Інтер" приносить "Ювентусу" Скудетто! "Інтер" - "Мілан" - 4:2. ВІДЕО

7 травня 2012 Читать на русском

Все! Інтрига закінчилась. "Мілан", програвши матч своєму найпринциповішому супернику в Серії А, програв і "Ювентусу", який сьогодні офіційно став володарем Скудетто-2012.

"Мілану", аби залишити собі шанси на чемпіонство в цьому матчі потрібна була лише перемога. Звісно, при певних обставинах інтрига в боротьбі за Скудетто могла залишитись і в разі нічиєї чи поразки, однак "россонері" не варто було забувати, що суперник у "Ювентуса" куди простіший - "Кальярі", тож надіятись потрібно було лише на себе. Відповідальність, погодьтеся, ще та. По-перше дербі, по друге на кону Скудетто. А, в підсумку, ні того, ні іншого... Проте, пропустивши першими, "россонері" не знітились і завдяки влучному удару з пенальті від Ібри гості відігрались ще в першому таймі.

Початок другої половини гри взагалі дав привід повірити у те, що ім'я чемпіона ми дізнаємось тільки в останньому турі. Ібра гарно розібрався з Майконом і Лусіо і перекинув Жуліо Сезара - 1:2. Однак цей гол такі і залишився останнім у виконанні Ібри і К. Тепер настала черга Міліто, який реалізував два (!) пенальті. Думаю, ви вже встигли зауважити, що в матчі арбітр призначив аж цілих 3 одинадцятиметрових! Тож, можна вважати, що і рефері зіграв не останню роль в цьому запеклому протистоянні. Хоча придертися до якоїсь помилки не так уже й легко. Практично все по ділу.

Пенальті, арбітр - це одне, але шедевр від Майкон - ось що стало справжньою окрасою матчу. Бразилець без розмаху вколотив м'яч в дев'ятку воріт "Мілана". Все! Саме тоді стало зрозуміло, що "Стара Сеньйора" вже десь святкує на Сардинії. "Юве", вперше за 9 років (Скудетто в 2005 та 2006 роках були анульовані) стає чемпіоном Італії!

Що ж до "Інтера", то "синьо-чорні" все ще мають примарні шанси зачепитись за зону Ліги чемпіонів. Аби виконати цю місію, їм потрібно перемогти в останньому турі і сподіватись, що "Наполі" та "Лаціо" свої матчі в наступному турі не виграють, а "Удінезе" взагалі повинно програти.

Словом, від самого "Інтера" не все залежить, проте слова президент "Інтера" Массімо Моратті втілились у реальність. В одному з інтерв'ю він так тонко і толернантно відповів: "У будь-якому випадку ми зробимо послугу одному з претендентів на чемпіонство. Чесно кажучи, навіть не знаю, кому краще підсобити".

Мовляв, самі здогадаєтесь. Ну, звісно ж, сеньйор Массімо. Кому ж ви можете насолити, як не найзапеклішому ворогу? Так воно і сталося.

А ми нагадуємо, що про найголовніші події з матчу Ви можете дізнатись із нашої онлайн-трансляцією.

"Інтер" - "Мілан" - 4:2


"Інтер": Жуліо Сезар, Майкон, Самуель, Лусіо, Нагатомо, Гуарін (Обі, 62), Камбіассо, Дзанетті, Снайдер (Кордоба, 84), Альварес (Пацціні, 75), Міліто

"Мілан": Аб'ятті (Амелія, 34), Абате, Неста, Йепес, Бонера (Де Сгільо, 21), Ван Боммель, Мунтарі (Кассано, 78), Ночеріно, Боатенг, Ібрагімовіч, Робінью

Голи: Міліто, 14, 52, 79 (обидва з пенальті), Майкон, 87 - Ібрагімович, 44 (пен.і), 46

Попередження: Жуліо Сезар, Дзанетті, Альварес - Ночеріно, Абате, Ван Боммель