УКР РУС

Інтер – Шахтар: матч розсудить надзвичайно фартовий для "гірників" арбітр

22 листопада 2021 Читать на русском

УЄФА призначив суддівську бригаду з Румунії на матч 5-го туру Ліги чемпіонів Інтер – Шахтар.

Головним рефері зустрічі між Шахтарем та Інтером буде Овідіу Хацеган, інформує офіційний сайт УЄФА. На лініях йому допомагатимуть Себастьян Георге та Мірча Міхал Грігоріу, четвертий рефері – Раду Петреску.

Інтер – Шахтар: стартував продаж квитків на матч Ліги чемпіонів

Цікаво, що Хацеган 12 разів обслуговував матчі за участі українських команд. Лише Динамо має негативну статистику в матчах під його наглядом. Кияни виграли лише раз при двох поразках і трьох нічиїх. Водночас Металіст, Карпати і Шахтар виключно перемагали.

Вишукані коктейлі на основі преміальної Żubrówka Czarna – ідеальне доповнення до матчів Ліги чемпіонів! Дізнатись більше про Zubrowka Czarna та коктейлі тут.

Особливо в цьому контексті варто згадати донеччан, яких Хацеган судив уже чотири рази. Усі матчі – в рамках Ліги чемпіонів. Востаннє румунський арбітр зафіксував перемогу Шахтаря над Реалом в грудні минулого року.

До слова, матч поточного розіграшу ЛЧ Інтер – Шахтар відбудеться в середу, 24 листопада, на Сан-Сіро. Команді Роберто Де Дзербі потрібна виключно перемога. В іншому випадку "гірники" втратять будь-які шанси на єврокубкову весну.

"Не чекаю, щоб привітатися з Луческу": Сергій Кривцов – про агресивну Боснію, процеси у Шахтарі і трансфер у Дженоа