УКР РУС

"Іллічівець" повернувся з відпустки

11 червня 2011

У п'ятницю, 10 червня, футболісти маріупольського "Іллічівця" вийшли з відпустки. На 11:00 було призначено збір, а о 12:00 розпочалися збори.

З 10 по 19 червня маріупольська команда буде працювати вдома в режимі одноразових тренувань, а з 20 по 4 липня намічено збір в Хорватії. На Балканах "Іллічівець" має намір провести п'ять спарингів.

Після закінчення зборів відбулося тренування, яке носило втягуючий характер і пройшло без м'ячів.

У ньому взяли участь 22 футболістів.

Воротарі: Богдан Шуст і Микита Шевченка; захисники: Станіслав Микицей, Артем Савін, Дмитро Невмивака, Іван Ордець, Сергій Яворський, Максим Ковальов; півзахисники: Ігор Тищенко, Костянтин Ярошенко, Віталій Федотов, Владислав Насібулін, Сергій Шевчук, Владлен Юрченко; нападники: Філіп Будковський, Руслан Фомін та Олександр Касьян.

До компанії гравців першої команди приєдналися п'ять футболістів молодіжного складу: Різван Аблітаров, Дмитро Скоблов, Антон Кіча, Артем Чорний і Єгор Іванов. Завтра до підготовки підключаться Ігор Бажан, Торніке Окріашвілі і Адріан Пуканич, які були відсутні з поважних причин, а з суботи з першою командою буде тренуватися і гравець "Іллічівця - 2" Дмитро Швець. Наші "збірники" (Артур Западня, Ігор Чайковський, Дмитро Гречишкин і Єгор Картушов) вийдуть з відпустки 12 червня. Богдан Бутко приєднається до команди після закінчення чемпіонату Європи в Данії.