УКР РУС

"Іллічівець" - "Зоря" - 2:2. ВІДЕО

13 березня 2011

У суперцікавому поєдинку "Іллічівець" та "Зоря" розписали бойову нічию.

"Іллічівець" - "Зоря" - (1:1)

Голи: Пуканич 44, 75 - Білий 30, Полянський 78.

Від самого початку матчу команди продемонстрували велике бажання до боротьби і хорошу зарядженість та настрій на гру. Обмінявшись гострими атаками, команди перейшли до ударів. Так, вже на 12-й хвилині Шуст у красивому стрибку потягнув дальній удар Полянського. "Зоря" ближче до середини першого тайму прибрала до ініціативу до рук та ніг і цілком логічно зуміла відзначитись першою: Невмивака намагався вибити м'яч уперед і влучив у Сілюка, який одразу вивів на побачення з кіпером Білого. Максим зблизився з Шустом й обвідним ударом зняв павутиння з дев'ятки воріт "Іллічівця" - 1:0. Маріупольцям в цьому сезоні відігруватись не в новинку, тож пропущений гол їх з пантелику не збив. Ще перед свистком на перерву "іллічам" вдалось зрівняти рахунок. Тищенко ідеально навісив у штрафну, де Пуканич невідпорним ударом головою вколотив м'яч у ворота гостей.

У другому таймі опоненти діяли ще з більшою енергією та натхненням і з ще більшими швидкостями. Моментів біля воріт обох голкіперів було безліч, однак від надрезультативного рахунку рятувала майстерність воротарів або ж невдачі нападників.

Та все ж ще по голу в другому таймі команди забили. Першимивуперед вийшли маріупольці. Окріашвілі "вигриз" м'яч у суперника, накрутив суперників на куті воротарського і відкинув на 11-метрову позначку, звідки Пуканич без шансів для Шуховцева відправив кулю в правий нижній кут від Шуховцева! За три хвилини рахунок був рівним - Полянський бездоганно реалізував стандарт.

До фінального свистка рахунок міг би бути і 4:4 і 5:2. Найреальнішу нагоду принести "Іллічівцю" перемогу мав Антонов на 93-й хвилині. Форвард виграв верхову боротьбу в Шуховцева, та влучив у поперечку.

Тож 2:2 - рахунок-повторення першого кола. "Іллічівець надалі дивує результативністю. В той же час команди втрачають шанс покращити турнірне становище.