УКР РУС

"Іллічівець" - "Таврія". Анонс

8 травня 2011

Яка буде мотивація, таким вийде і результат. А мотивація повинна зашкалювати.

28-й тур. 08.05.2011. 16:00. Маріуполь, ст. "Іллічівець". Пряма трансляція на телеканалі “Футбол”, текстова трансляція на нашому сайті.

Виїзна перемога "Іллічівця" в першому весняному турі над запорізьким "Металургом" з рахунком 4:0 породила цілий ряд компліментів на адресу молодої маріупольської команди. Та ніхто і подумати не міг, що та звитяга стане єдиною перемогою "правнуків Ілліча" в 2011-му році. Сьогодні команда Яремченка "застрягла" на 15-му місці в турнірній таблиці і має всі шанси вилетіти в перший дивізіон.

Фінішний календар в "Іллічівця" на тлі інших команд, які претендують на виліт, виглядає патовим. Сьогодні маріупольці зустрічаються з командою, яка претендує на місце в єврокубках, після чого на них очікують рандеву проти "Металіста" і "Динамо". Тому якщо не брати трьох очок сьогодні, тоді можна з упевненістю пакувати валізи до першої ліги.

"Таврія", натомість, сама напевно вже подумки зарахувала собі за сьогоднішній матч три пункти. Шанси посісти шосте місце у сімферопольців ще є, при тому вони доволі непогані. Та й календар - з одного боку непростий, але з іншого - дуже цікавий, оскільки команді Петрова доведеться зустрітись ще з "Оболонню" - також клубом, який зазіхає на Лігу Європи, а "родзинкою" стане останній тур чемпіонату, в якому на нас всіх очікує кримське дербі.

Судячи з усього, нині матч буде важчким за перебігом - буде багато боротьби і все вирішить одна помилка. "Іллічівець", який був найрезультативнішою командою чемпіонату, забиваючи в кожному поєдинку по кілька "банок", в останніх двох зустрічах програв "насухо". Те ж саме стосується і кримчан, які так само в попередніх двох іграх не забили жодного м'яча.

Дискваліфікований: Гігіадзе ("Таврія")

Травмовані: Монахов, Луценко ("Таврія"), Яценко, Путівцев (усі - "Іллічівець").

Останні три матчі між цими командами завершились внічию. В цілому ж у чемпіонатах України азовці і кримчани провели 25 поєдинків. Вісім разів перемагали маріупольці, сім разів успіх святкували сімферопольці і 10 зустрічей завершилися мирно.

Наш прогноз: 1:3

Найпопулярніший прогноз: 1:2

Матч першого кола: "Таврія" - "Іллічівець" - 2:2 (Коробка 82, 86 - Путівцев 28, Тищенко 57)