УКР РУС

"Іллічівець" - "Арсенал". Анонс

18 листопада 2011 Читать на русском

Після двотижневої перерви змагання за звання найкращої команди української Прем'єр-ліги продовжуються.

18.11.2011. 19:15. Іллічівець. Ст. "Іллічівець". Телетрансляція: канал "Футбол". Текстова онлайн трансляція: "ФУТБОЛ 24".

"Арсенал" у цьому сезоні славиться своїми виїзними перемогами. Крім того, для підопічних Леоніда Кучука матч з "Іллічівцем" стане 300-им у чемпіонатах України, а тому кращої нагоди, щоб перемогти годі й придумати. Проте не варто забувати, що приазовці у 2 турі УПЛ зустрічалися з киянами, і у цьому поєдинку залишили свої ворота сухими, тому, прогнозувати щось на сьогоднішній матч дуже важко. Звичайно, "Іллічівець" намагатиметься здобути перемогу перед своїми вболівальниками, але й "Арсеналу" необхідно не втрачати очки у боротьбі з "Дніпром" за 4 місце.

У попередньому турі УПЛ обидві команди зазнали поразки. Маріупольці програли "Карпатам", які помстилися за поразку на старті чемпіонату, а "каноніри" поступилися принциповому супернику з Дніпропетровська.

Дискваліфіковані: Фомін ("Іллічівець") - Міколюнас ("Арсенал")

Команди зустрічалися між собою 27 разів. У 8 матчах перемогу здобував "Іллічівець", у 11 поєдинках "Арсенал". Ще 8 протистоянь завершувалися внічию.