УКР РУС

Монако мінімально обіграв Діжон, ПСЖ вирвав перемогу у Бресті: 13-й тур Ліги 1, матчі суботи

9 листопада 2019 Читать на русском

Відбулися суботні матчі 13-го туру французької Ліги 1.

Чемпіонат Франції, 13-й тур

Брест – ПСЖ – 1:2

Голи: Грансір, 72 – Ді Марія, 39, Ікарді, 85.

Зіркові гості почали гру з впевненого контролю м'яча, який з часом почав регулярно переростати в небезпеку біля воріт Бреста. У складі парижан виділявся Пабло Сарабія, який часто був адресатом передач партнерів. Іспанець декілька разів пробивав по воротах з різних дистанцій, але захисники та голкіпер Бреста перешкоджали взяттю воріт. Відкрили рахунок парижани наприкінці першого тайму – Ді Марія отримав класний пас від Драксела і красивим ударом вразив ворота Ларсоньє.

"ПСЖ можна перейменувати в Кока-Колу", – Платіні розкритикував французький клуб

В другому таймі малюнок гри не особливо змінився. Гості контролювали м'яч і територію, регулярно турбуючи оборону Бреста. Декілька напівмоментів мав Кавані, який повернувся до основного складу команди Тухеля. На 72-й хвилині ПСЖ несподівано пропустив – Грансір скористався пасом Курта і завдав ідеального удару. На 80-й хвилині Тухель провів потрійну заміну: замість Верратті на поле вийшов Маркіньйос, Сарабію замінив Шупо-Мотінг, а на місце Кавані з'явився Ікарді. Саме аргентинський форвард приніс перемогу ПСЖ. На 85-й хвилині екс-капітан Інтера вразив ворота суперника ударом з меж штрафного майданчика.

Після 13 турів ПСЖ з 30 очками впевнено очолює турнірну таблицю Ліги 1.

Монако – Діжон – 1:0

Гол: Головін, 42.

Підопічні Леонардо Жардіма змогли повернутися на переможний шлях після мінімальної поразки від Сент-Етьєна в минулому турі. Перемогу монегаскам приніс результативний удар Олександра Головіна після пасу Слімані.

Лілль – Метц – 0:0

Реймс – Анже – 0:0

Вилучення: Фульгіні.

Страсбур – Нім – 4:1

Голи: Ажорк, 14, Мотіба, 45+1, 86, Льєнар, 70 – Фліппото, 48.

Неймар не потрібен ПСЖ – результативна трійця парижан відправляє бразильця в чергову "аргентинську" тінь