УКР РУС

Ігуаїн приніс "Ювентусу" перемогу над "Фіорентиною"

20 серпня 2016 Читать на русском

У першому турі Серії А "стара синьйора" на своєму полі переграла "фіалок" 2:1.

Цей матч був центральним у турі. Ювентус розпочинає свій шлях до чергового Скудетто. Команда втратила минулорічного лідера Погба, однак отримала нового потенційного мотора - Ігуаїна. Перший екзамен у оновленої команди Аллегрі приймала "Фіорентина".

Першими відзначилися господарі. К'єлліні навісив у штрафний майданчик, куди з глибини вбіг Хедіра. Німець зіграв на випередження і головою вразив ворота Тетерушану. У цьому епізоді звинувачувати румунського голкіпера важко, однак раніше він декілька разів грубо помилявся.

У другому таймі на поле вийшли зіркові новачки кожної з команд. Спершу на полі з'явився Тельо, а згодом у гру увійшов найдорожчий гравець Серії А Ігуаїн, якому і судилося стати героєм матчу.

"Фіалки" зрівняли рахунок на 71 хвилині з кутового. Ілічіч виконав чудову подачу, Калініч виграв у суперників другий поверх та відправив "круглого" в сітку. Нічийний рахунок протримався зовсім недовго, через 4 хвилини Ігуаїн знову вивів "Ювентус" вперед. Хедіра пробивав з вигідної позиції, його удар парирували, але першим на добиванні був аргентинець 2:1.

"Ювентус" розпочинає сезон з перемоги. Побачимо, хто зможе зупинити туринців у Серії А цього року.

Італія. Серія А, 1 тур

"Ювентус" – "Фіорентина" – 2:1

Голи: Хедіра, 37, Ігуаїн, 75 – Калініч, 71