УКР РУС

Ігуаїн кращий за Марадону, Ікарді знущається зі своїх. Підсумки 33 туру Серії А

17 квітня 2014

Гонсало робить перший хет-трик у першості Італії, випереджаючи Дієго Марадону за голами в першому сезоні, а Мауро Ікарді "віддячує" команді, яка вивела в люди.

А тим часом "Ювентус" не зупинити. Матч, винесений на десерт туру, виявився усього лиш антипастою. Від удінців чекали бодай надію на інтригу, на нічию, а вони розвіяли усі сумніви ще в першому таймі. Та що там, за перші 25 хвилин вже все всім стало зрозуміло. Вісім очок відриву від "Роми", майже повна відсутність місць, де можна втратити очки. Машина Конте безжально проїжджає найважчі перешкоди, даючи слабину лише раз на якийсь час. Словом, ім'я чемпіона вже можна оголошувати достроково.

Ігуаїн проводить найкращий прем'єрний сезон в "Наполі". Навіть людину-ікону місцевого футболу Дієго Марадону залишив Гонсало позаду в плані забитих голів - 17 штук поклав "Піпіта". 23 роки не міг "Наполі" виграти в "Лаціо" обидва матчі чемпіонату. І ось сталось. Не дарма хет-трик влаштовував Ігуаїн.

"Мілан", який з-за меж карного майданчика забив найбільше серед усіх команд в Серії А, вперше в сезоні виграв у 4 турах поспіль. Хтось скаже, на класі, а хтось відвернеться і більше не захоче на це дивитись - натужні 1:0 вдома проти "Катанії", повного аутсайдера, навряд чи це втішає тіфозі "россонері". Ліга Європи тепер на відстані 3 балів, але подейкують, що Галліані бачить перспективу в Індзагі, а не Зеєдорфі. У кінці сезону буде видно. Берлусконі може і видати певний карт-бланш в руки Кларенса.

"Рома" несподівано легко без кількох провідних гравців атаки розібрала на запчастини "Аталанту". Бергамаскі продовжили серію невдач на полі "вовків" до 8 ігор. Команда Тотті вже й забула, що таке поразки на рідному "Олімпіко" - справжня фортеця, куди "Ювентусу" варто потрапляти з твердим запасом.

"Інтер" несподівано легко розбив "Сампу" на її території. Мауро Ікарді зіграв не лише проти свого колишнього клубу, а й проти колишнього друга. Хто не в курсі ще, нагадаємо, що один аргентинець відбив дівчину (з милозвучним ім'ям та прізвищем Ванду Нару) в іншого. Тепер Ікарді постить щасливо-усміхнені фото в Інстаграмі з цієї дамою і її дітьми, а Максі перебуває у пошукає нової модельки. Лопес міг вплинути на результат гри, але знітився і не забив пенальті. До слова, генуезець руки на привітанні перед матчем супернику не подав - "не помітив". Стража воріт "Інтера" Саміра Хандановіча справедливо вважають спецом у відбитті пенальті. А Ікарді ввалив дубль і побіг злити трибуни своїми радощами - свисту було...

Ванда Нара розбила дружбу двох аргентинців

"Торіно" силами Черчі та Іммобіле сотворив нереальний камбек, забивши на 91 і 93 хвилинах. Це було щось! Якщо Пранделлі не візьме Чіро на Мундіаль, його просто не зрозуміють. А сумніви поки наявні, і синьйор Чезаре не поспішає їх розвіювати. "Бики" тримаються у єврогонці, але наразі, як і "Мілан", відстають на 3 бали.

Відзначимо і гол Луки Тоні у ворота своєї колишньої команди, який, втім, "фіалкам" не завадив. У складі "Фіорентини" раптово дублем вибухнув опорник Альберто Аквілані. В іншому матчі неділі "К'єво" не дав себе обігнати "Ліворно". Хет-трик Альберто Палоскі зумовив побиття "комуністів", яких і в Італії не дуже жалують. "Ліворно" залишився на місці, яке веде в прірву вильоту. Цікаво, що у двох матчах на полях новачків Серії А глядачі побачили 14 голів. Хоча тур видався контрастним - відразу у 4 матчах не дотягнули до так званого тотал більше.

Тарас Котів, Футбол24