УКР РУС

Ігор Яворський: Друді – аферист

13 квітня 2018 Читать на русском

Екс-тренер Ниви, Карпат та ФК Львів Ігор Яворський поділився враженнями від теперішньої ситуації у Карпатах та роботи керівництва львівського клубу.

"Я переглядав матч Карпати – Зірка. Дивуюся і не розумію тактику львівського клубу. Навіщо вони роблять ставку на іноземців, які нічим не кращі за місцевих хлопців?

Та ви подивіться, де грали раніше ці іноземці. Вони не були у хороших командах. Одна справа Шахтар, який привозить справді хороших легіонерів. А у таких клубах, як Зірка чи Карпати, грають нікому не відомі виконавці і, як наслідок, команди плентаються внизу турнірної таблиці. Та вже краще готувати свою молодь.

Карпати ділитимуть стадіон "Україна" з іншими львівськими клубами

Навіщо Карпатам іноземець, який сидить на лаві запасних і виходить тільки на 2-3 хвилини? Якщо агент привозить гравців у клуб, то він це робить для заробітку. А потім тренер повинен відповідати за результат.

Пригадую роботу Зайцева. Він прекрасно працював, а тут його міняють на Друді, який і дня ніде не працював. Це ж аферист… так і напишіть, це аферист, який шепче президенту щось на вуха, втирається в довіру і займається своїми справами.

Замість таких дармоїдів, як Друді, можна запросити Дем’яненка, Безсонова. Не кажу уже за себе чи інших тренерів. Але своїх виконавців чомусь не кличуть, запрошують всяких аферистів", – цитує Яворського Вголос.

"Головна проблема – дехто з легіонерів нічого не знав про Україну". Даріо Друді – про "Лос Карпатос", роботу в Монако і складне дитинство