УКР РУС

Ігор Суркіс: У Мбокані, Мораєса та Хачеріді нема перспективи на тривалий період

19 лютого 2018 Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс прокоментував останні кадрові новини зі стану київського клубу.

"Повернення Бойка? Ми зреагували тому, що Бущан отримав травму, а Коваля ми відпустили. Залишатися з одним воротарем і другим зовсім молодим не можна було, граючи в трьох турнірах. Хацкевич швидко зреагував, я дав команду, ми зв'язалися з Бешикташем, і все пройшло дуже швидко і гладко. Ми абсолютно без проблем взяли його в оренду, а коли закінчиться чемпіонат, будемо вирішувати: якщо він захоче продовжувати тут кар'єру, то це його будинок. Цілком ймовірно, що ми з Денисом укладемо контракт.

Таблиця трансферів УПЛ, зима 2018

Шабанова перехопили в Зорі? Я його ні в кого не перехоплював (посміхається). Так, він повинен був там підписувати, але наші тренери звернули на нього увагу, сказали, що він потрібен в команді. Він конкурує, і я сподіваюся, що у нього ще буде час себе проявити.

Підписання нових контрактів? У нас на даний момент всі, хто хотіли підписати контракти, вже підписали. Хто думає, той думає. У Мбокані, Мораєса, Хачеріді певний вік, можуть ще відіграти сезон-два, але на тривалий період перспективи немає. Але якщо вони захочуть грати в цій команді і будуть конкурувати і показувати рівень і якість, то немає проблем, з усіма продовжимо контракти.

Циганков міг перейти в Шальке? Коли в команді є лідери, які показують футбол високої якості, про них завжди говорять. Офіційних пропозицій ми не отримували, але якісь чутки і до нас доходять. У Циганкова тривалий контракт. Він повинен сформуватися в цій команді. І якщо по ньому будуть якісь пропозиції в майбутньому, ми готові їх розглядати. Про Ярмоленка різне говорили, але ж він пішов. І у Циганкова ще все попереду. Він молодець, швидко відновився після травми, в двох матчах забив два м'ячі, міг ще забити. Йому треба грати, забивати і прогресувати. Це той футболіст, який зараз необхідний Динамо", – цитує Суркіса Динамо Киев от Шурика.