УКР РУС

Ігор Суркіс: Можливо, будемо співпрацювати з Рінконом

2 червня 2018 Читать на русском

Президент київського Динамо Ігор Суркіс прокоментував свою зустріч з екс-гравцем "біло-синіх" Діого Рінконом.

"Свого часу Рінкон приїхав до Києва не за великі гроші, і відразу ж сказав: "Якщо я вам не підійду, я піду". Але з перших же матчів завоював симпатії уболівальників, і вони його згадують з теплотою. Діого – приклад того, як повинна працювати селекція, яких гравців слід запрошувати до Динамо.

Прочитав в інтернеті, що він знаходиться в Києві, дуже зрадів і відразу ж запросив його до нас в клуб, хотілося побачитися. Він запам'ятався тут своєю грою і роботою. Рінкон був одним з небагатьох з бразильців, яких можна назвати справжніми українцями. Я вдячний йому за ті роки, які він провів у Динамо.

Рінкон: Белькевич та Гусін допомогли мені адаптуватися в Україні

Коли він був у своїй найкращій формі, його хотіли купити провідні європейські клуби, і він про це знає. Наприклад, була пропозиція від німецького Хоффенхайма у розмірі 10 мільйонів євро. Ми поговорили, і Діого сказав, що не хоче експериментів, що його все влаштовує тут, у Києві. Пізніше надійшла пропозиція стати гравцем національної збірної України, і він погодився. Якби не зволікання пов'язані з документами, на чемпіонаті світу в Німеччині ми могли б пройти ще далі.

Сьогодні він з чистою душею приїжджає до Києва, я його зустрічаю з задоволенням, ми поспілкуємося, вип'ємо кави і, можливо, в подальшому навіть будемо співпрацювати. Адже нас цікавить бразильський ринок", – цитує Суркіса офіційний сайт Динамо.