УКР РУС

Ігнатенко зізнався, що завадило йому заграти у Ференцвароші

7 лютого 2020 Читать на русском

Півзахисник Шахтаря Данило Ігнатенко розповів, чому не зміг закріпитися у складі Ференцвароша, за який відіграв лише півроку.

Нагадаємо, Ференцварош достроково повернув 22-річного Ігнатенка у Шахтар. У команді Сергія Реброва хавбек провів 13 матчів у чемпіонаті Угорщини, але не вважався основним виконавцем. В активі Данила 1 гол та 1 гольова передача за команду з Будапешта.

"Так, у мене, може, щось не вийшло в Угорщині. Можливо, на даний момент я не був готовий, не знав мови, було складно адаптуватися в команді. Коли ти не знаєш мови – не спілкуєшся з хлопцями в команді. Був Ребров, з ним спілкувався російською.

Ребров поскаржився на низький рівень англійської мови в українських легіонерів Ференцвароша

Але, щоб влитися в колектив, потрібно знати мову. Може, це вплинуло. Але нічого, ми ще туди повернемося, я сподіваюся. Буду працювати, доводити", – розповів Ігнатенко в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Зауважимо, що другу частину поточного сезону Ігнатенко, судячи з усього, проведе у Маріуполі на правах оренди. Півзахисник вже перебуває у команді Олександра Бабича, проте наразі клуби офіційно не підтвердили перехід.

"У Динамо син потрапив не в ті руки": батько Безуса – про Блохіна, дружбу з Ярмоленком, страшний діагноз і Євро-2020