УКР РУС

Ідейє забив лише раз - "Суперорли" у фіналі! Малі - Нігерія - 1:4. ВІДЕО

6 лютого 2013 Читать на русском

Один зірковий ветеран - Дідьє Дрогба - на чолі потужної збірної Кот-д'Івуару не зміг стати перепоною на шляху київського "динамівця" до африканських вершин. Повторив його долю і екс-гравець "Барси" Сейду Кейта.

Здавалось, що капітан збірної Малі так легко не відступиться. Кейта прагнув здобути путівку у фінал для своєї країни, яку роздирають криваві конфлікти.

Але ж в нігерійців був Браун Ідейє, нападник "Динамо", надзвичайно корисний команді Стівена Кеші у попередніх матчах. Найкраща співпраця вдавалась йому з форвардом "Спартака" Еммануелем Еменіке. І сьогодні він це підтвердив. Обидва нападники провели по м'ячу.

До речі Еменіке утвердив себе у ролі найкращого бомбардира турніру, ще й видав асист на Брауна. Ідейє класно в падінні замкнув пас партнера.

Перевага нігерійської команди була настільки відчутна, що малійці вже за перші 45 хвилин "проковтнули" 3 голи. У другому таймі на заміну вийшов Ахмед Мусса, який зробив дубль. Щоправда один із голів не зарахували через доволі сумнівний офсайд, а так рахунок міг ставати 0:5. Не біда, п'ять голів ми таки побачили, щоправда це малійці спромоглися на гол престижу.

У фіналі збірна Нігерії, яка з такою малюнком гри виглядає фаворитом, зійдеться з переможцем пари Буркіна-Фасо - Гана.

Традиційно у всіх перипетіях центрального, якщо дозволите, матчу півфінальної стадії Вам допоможе розібратися текстова (з додаванням відео) розширена онлайн-трансляція Малі - Нігерія.

Малі - Нігерія. 1:4 (0:3)

Голи: Ечеджіле, 25, Ідейє, 30, Еменіке, 43, Мусса, 60 - Шейк Діарра, 75