УКР РУС

Хуммельс послав Лєвандовскі на тренуванні в Баварії: чому це сталось

1 березня 2018 Читать на русском

Нападник Баварії Роберт Лєвандовскі та його партнер Матс Хуммельс побили горщики в останній день зими, 28 лютого.

Схоже, що атмосфера в баварському "Голлівуді" знову далека від найкращої. Деякі гравці висловлюють невдоволення своєю позицією у команді, а деякі наїжджають один на одного публічно. Так сталось напередодні, коли Лєвандовскі та Хуммельс грали на тренуванні Баварії в одній команді.

Лєвандовскі мріє про Реал: чому трансфер поляка можливий цього літа

Коли суперники забили переможний гол, нападник збірної Польщі присів зав'язати шнурівки. Хуммельс не витримав цього і наїхав на найкращого бомбардира мюнхенського клубу.

"Ти нормальний? Саме в цей момент ти мусив це робити? Через тебе ми пропустили. Яке лайно!" – звинуватив партнера німецький захисник.

"Це ти втратив м'яч. Ти постійно це робиш і тільки говориш", – парирував Лєвандовскі.

"Так, це була звичайна помилка. Однак це ти не показуєш відповідного ставлення", – зауважив Хуммельс.

Матс завершив дискусію тим, що просто у грубій формі попросив Роберта закрити рота та послав партнера. Гравці Баварії ані не перепросили один одного, ані не потисли рук.

Хуммельс мав право і навіть обов'язок зробити зауваження своєму форварду, адже є ключовим елементом у тактичних побудовах команди Хайнкеса, вважає Bild. Подібна недбала поведінка може дорого коштувати мюнхенцям у квітні, коли настане пора вирішальних матчів Ліги чемпіонів.

Видання також припускає, що причиною роздратування центрбека збірної Німеччини могла стати трансферна сага "Лєвандовскі хоче в Реал або АПЛ". ЗМІ висловлюють побоювання, що поляк навмисне може провокувати такі ситуації і погано виглядати на тренуваннях чи в матчах, аби змусити Баварію продати його.

Головний тренер мюнхенців Юпп Хайнкес раніше з гордістю говорив, що в Мюнхені ніколи не допустять до ситуації з шантажем футболістів, як було в Борусії Д з Дембеле та Обамеянгом. Наразі він коментує ситуацію зі спокоєм: "Роберт і Матс розлютились один на одного. Це нормально, таке трапляється в робочому процесі. У нас дуже гарна атмосфері в колективі".

Та чи не є це лише звичайнісінькою гарною міною при поганій грі? Дізнаємось вже навесні, а може, й влітку, коли стартує трансферне вікно, яке може стати вирішальним для Лєвандовскі. Адже польський бомбардир, хоч і заробляє найбільше в команді (15-20 млн євро), все ще прагне перебратись в інший топ-клуб і виграти нарешті Лігу чемпіонів.