УКР РУС

Худжамов з точки зору майстерності голкіпера оцінив фатальну помилку Трубіна

24 травня 2021 Читать на русском

Колишній голкіпер Шахтаря і збірної України Рустам Худжамов не вважає критичною нічию в спарингу проти Бахрейну (1:1).

Товариські матчі
завершено
-

"Анатолій явно не розрахував траєкторію польоту м'яча в моменті з пенальті. Можливо, там був такий момент, що й не варто було виходити з воріт, адже два захисники його страхували. Не розрахував, але пішов вже до кінця догравати момент і в підсумку заробив пенальті. Але нічого, поганий досвід – теж досвід.

"Що він взагалі робить у збірній України?": Маліновський та Зінченко не вирішать усіх проблем, або Чому помилився Трубін

Зараз у нас у збірній програшний настрій після того, як не виграли у Фінляндії, Казахстану і Бахрейну. Але очевидно, що хлопці під навантаженнями, і тренери намагаються привести їх до спільного знаменника.

Думаю, що на результати товариських ігор зараз дивитися не треба. Звичайно, неприємно програвати або грати внічию. Але просто так накидатися на збірну теж не варто. Тільки якщо є факти. Зараз треба команді готуватися до турніру, а нам всім почекати офіційних матчів", – цитує Худжамова Meta-ratings.

Шевченко знайшов нового форварда, Трубін має проблеми: Україна провалила старт підготовки до Євро, але панікувати зарано