УКР РУС

Хуанде Рамос: Рахунок на табло не відображає подій на полі. ВІДЕО

16 травня 2011

Головний тренер "Дніпра" - про перемогу над "Арсеналом".

- Було важливо перемогти в останньому домашньому матчі для настрою, для мікроклімату в команді. Вважаю, "Дніпро" провів непоганий матч, і рахунок на табло не повною мірою відображає дії на полі. Ми добре комбінували і атакували, так що вважаю, рахунок не зовсім співвідноситься з тим, яку роботу ми виконали на полі.

- Чи можна сказати, що в комбінаційному плані це була найкраща гра "Дніпра" навесні, і була вона такою ж для Джуліано?

- Я погоджуся з вами. Було багато комбінацій, ми добре тримали м'яч. Справа, в основному, в полі. Сьогодні воно було набагато краим, ніж раніше, і це позначилось на нашій грі. У домашніх матчах ми завжди повинні розраховувати на таке поле. Зрозуміло, що кілька тижнів тому воно знаходилося не в оптимальному стані через погоду, але сьогодні при наявності такого поля і можна було розраховувати на таку гру. Добре сьогодні відіграв і Джуліано - як і вся команда.

- Ви вже визначили коло гравців, які залишаться в команді після цього чемпіонату, а також тих, з ким ви будете прощатися?

- Чемпіонат ще не закінчений. Залишається один матч, потрібно спробувати його виграти і зачепитися за максимально можливе місце. Тому тільки після закінчення всього сезону ми визначимося, хто залишиться в команді, а хто її покине.