УКР РУС

Хтось співчуває, а хтось ще й насміхається: матч "Реал" - "Борусія" очима іспанської преси

1 травня 2013 Читать на русском

Мадридські та каталонські футбольні видання по-різному віднеслись до фіаско "Реала" в Лізі чемпіонів.

"Я вірив", - з таким заголовком вийшло сьогодні провідне іспанське спортивне видання "Marca"

"Дух камбеку відродився в кінцівці матчу, проте вже було знадто пізно. Десятого кубка чемпіонів доведеться чекати, як мінімум ще один сезон. Виною всьому провальний матч в Дортмунді. Саме там було програно півфінал. "Борусія" - хороша команда, але не настільки, щоб так легко обігрувати "Реал", - пише "Marca".

 

Каталонське видання "Mundo deportivo" навіть спробувало позловтішатись з одвічних конкурентів з Мадриду.

"До побачення десята Ліга чемпіонів". "Реал" так і залишився з медом на губах. Мадрид довго чекав цієї ночі камбеку, і майже домігся свого. Коли до виходу в фінал залишався всього один гол - мрія розвіялась, неначе сон ранковим будильником. "Реал" занадто довго зволікав з виконанням свого плану", - відзначає автор статті.

 

"Чуда не сталось", - пише "As". Якщо після матчу ви продовжуєте мандражувати - значить він вийшов на славу. "Борусія" пройшла далі, однак "Реал" змусив себе пожавати в останні хвилини гри. Німці - в фіналі, але потрапили вони туди через муки". 

 

"Моурінью без десятої Ліги чемпіонів, випуск третій", - насміхається з тренера вершкових каталонська газета "Sport". В роздягальні "Реала" лежав посібник з камбеків, а гравці зробили все, що змогли. Темп гри був божевільним. На відміну від матчу в Німеччині, гравці Мадриду були динамічними та активними. Для камбеку потрібен був швидкий гол, але його так і не сталось. Вершковим доведеться зачекати ще один рік, і можливо, вже без Моурінью, - відзначає видання.

Володимир Лесько, Футбол 24